lauantai 22. marraskuuta 2014

lauantaina
Vähän jouluisia inspiskuvia boligliv.dkn sivuilta. 

Mailegin tonttuarmeija on kaivettu esille, olohuoneen rautasänky sai jouluvalot ja uunissa kypsyy lasagne. Lapset ovat olleet lumihommissa jo muutamaan otteeseen. Lauantai. 

Ajattelin, että me voitaisiin järjestää muutamat jouluiset arvonnat vaikka adventtien aikaa. Kahteen ekaan olisi jo jotain mielessä... Vai mitäs sanotte?

Mukavaa viikonloppua! Pitää käydä salaatin kimppuun, jotta ehdin ennen kuin ruoka tulee uunista ja jälkkärikahvin aikaan voisi vihdoin tilata vaikka ne joululahjapaperit.

10 kommenttia:

 1. Ihania värejä ja kuoseja. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tänä vuonna olisi vaikka värikkäät paketit :)

   Poista
 2. Mailegin tontut onkin parhautta kaivella aina esiin. Paras on ollut esillä koko vuoden;) Ihania inspiskuvia ja mukavaa joulunalusaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muutama tonttu on vielä piilossa. Josko huomenna kaivettaisiin nekin esille.

   Poista
 3. Voi vitsit miten ihania kuvia. Ajattelin tuon ekan nähtyäni, että ootpa mielettömät paketit pykäissyt! Niin kauniin värikkäät paperit ja nauhat. :) Täytyiskin alkaa jo paketointihommiin, vaikka tänä vuonna paketteja onkin vain muutamia, kummilapsille ja omille. Olispahan sekin homma plakkarissa. :) Mukavaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama vuosi sitten kannoin (tai mies joutui kantamaan osan ;) monen monta rullaa ihania papereita köpiksestä. Ehkä ne pitää ottaa nyt viimeistään käyttöön. Nuo kuvan paketit oli niin herkut! Meilläkin on paketit vain kummilapsille (+ siskon toinen poika tietysti) ja omille jokuset.

   Poista
 4. Onko siulla Hanna joku luottopaikka mistä tilaat joulu- ja muut paperit? Himoitsin juuri Lagerhausin papereita, mutta niitä ei voikaan suomeen tilata, mälsää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kasa papereita köpiksen tuliaisina ja nyt tilasin Oi paketti nettikaupasta muutaman kivan lisää.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥