sunnuntai 14. joulukuuta 2014

tämän joulun paketit ja arvonnan voittajaJoululahjat paketoituna ja piilotettuna. Lapset kirjoittivat toivelistansa jo hyvissä ajoin ja niistä sitten karsittiin yhdessä top 5. Ne pyritään toteuttamaan ja näitä toiveita sitten välitettiin kummeille ja isovanhemmille. Vaikka kuinka karsitaan, paketteja tulee yleensä kuitenkin vähän liikaa. Onneksi toiveissa oli lelujen lisäksi myös lautapelejä ja kirjoja. Yökkäritkin. 
 
Me ostetaan lahjat kummilapsille ja siskon pojille. Aikuiset eivät lahjoja vaihda ja oikein hyvä niin! Jokainen tietää itse parhaiten mitä tarvitsee ja voi tarpeensa sitten täyttää ihan itse. Tämän joulun paketeista tuli tosi värikkäät. Keräilin papereita sieltä ja täältä ja niistä tulikin aika kiva kasa erinäköisiä lahjoja. Kuvissa on kummilapsien ja omien pakettien lisäksi muutama lahja myös Joulupuu-keräykseen. Joka jouluinen perinne meillä. 
Aattoaamuna kuusen alta löytyy yleensä yhdet isommat lahjat, joiden parissa aatto sitten sujuu sukkelaan joulupukin saapumiseen asti. Tänä vuonna ollaan aatto kotona ja aamun paketeista paljastunee legoja.
 
Miten teillä toimitaan lahjojen kanssa?
 
* * *
 
Ja sitten vielä tötterö arvonnan voittaja.
 
Onnea -Jonttu-
 
Laitatko sähköpostia osoitteeseen melukylantalo(at)gmail.com
 
 


8 kommenttia:

 1. Kyllä on kutsuvan näköinen lahjakasa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä paketteja, mistä nuo salmiakkikuvioiset paperit ovat peräisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isompi ruutuiset olen tilannut Oi paketti nettikaupasta ja pienempi ruutuiset ovat Tigerista.

   Poista
 3. Voi, samaistun niin täysin tähän. Muutama hyvä toive toteutetaan, delegoidaan kummeille ja isovanhemmille, mutta silti paketteja tulee aina ihan liikaa! Mutta on tää joulunaika aivan ihanaa kaikenkaikkiaan♥

  Kauniit paketit, samoilla tikrun papereilla on menty täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Eilen juuri soittelin joulumuorin kanssa aaton aikatauluista :)
   Granitista ostamani harmaat paperit jäi käyttämättä, kun noista tulikin niin kivat. No ne käy muuhunkin.

   Poista
 4. mitne ihania salmiakki-kuvioita! Tykkään noista paketeista tosi paljon! Itsellänikin on parasta aikaa postaus paketoinnista, joka on kyllä ihan superhauskaa puuhaa mielestäni :D
  Valoisaa joulundotusta teille! ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketointi on kivaa, mutta tuon kasan kanssa meinasi tulla hiki, kun töihin piti ehtiä. Salaista puuhaa, niin pitää tehdä aina vähän kummalliseen aikaan, lapsilta piilossa :)

   Kiitos samoin teille! Saatiin viikonloppuna oikein reilusti lunta, niin on ihan oikeastikin valoisaa.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥