keskiviikko 28. tammikuuta 2015

arjen palapeli

 
Arki vie, eikä muuta oikein ehdi eikä jaksa. Tänään imuroidessani mietin, koskahan meillä on viimeksi siivottu. Villakoiralauman koosta päätellen aika pitkä aika sitten. Mutta pyykit on silitetty, kuten aina, kun mies on lähdössä reissuun. Hassu tapa, mutta niin kai järjestelen omia ajatuksiani ja helpotan arkea. Silittämällä. Mies reissaa työnpuolesta nyt taas ihan liikaa, joka viikko ja pitkiä pätkiä. Viime viikolla oltiin koko perhe yhtä aikaa kotona kokonainen yksi päivä. Lennosta vaihdettiin vahtivuoroa, kun itse suuntasin viikonlopuksi työjuttuihin Helsinkiin perjantaiaamuna. Ystäväni kyseli, miten ihmeessä jaksetaan? Jäin oikein miettimään sitä. Viikko kerrallaan mennään ja mietitään seuraavaa vasta, kun sen aika on. Äitini on ollut täällä yökylässä ja seurana ja niin hän tulee taas tänäänkin hoitamaan lapsia. 
 
 
Ensi viikon osalta kalenteri näyttää onneksi tyhjältä (ihan sitä tavallista arkea vaan, jes!) ja seuraavaan työreissuun lähdetään lasten kanssa junalla perässä. Yhdistetään kylpyläloma ja kummipojan synttärit samaan syssyyn. Käydään elokuvissa katsomassa uusin Risto Räppääjä ja rentoudutaan kylpylässä. Sokos hotellin työmatkalaisten s-cardi on ollut tosi kätevä, sillä nimittäin puoliso (tai mikä seuralainen nyt kenelläkin ;) majoittuu ilmaiseksi. Tämä olisi pitänyt hoksata jo silloin, kun olin lasten kanssa kotona. Jonkin verran oltiin silloin miehen mukana, mutta varmasti oltaisiin oltu vieläkin enemmän. Nyt lapset ovat jo niin isoja, että pärjään kumpaisenkin kanssa vaikka kylpylässä yksin. Syövät ja pukevat itse, huolehtivat tavaroistaan ja ovat kantoapuna, you know. Ja jaksavat kävellä.


 Loppiaisena hyödynnettiin tätä ja päätettiin lähteä kahden tunnin varoitusajalla miehen matkassa Turkuun. Viestiä kouluun ja päiväkotiin ja uikkarit kassiin. Teki todella hyvää, vähän liian rankan joulukuun jälkeen ja vaikka meiltä Turkuun saa istua autossa 5 tuntia, kukaan ei valittanut tai kitissyt. Neiti vaan kyseli tasaisin väliajoin, joko hotelli näkyy. Syötiin hotellissa pizzaa sängyssä, pelattiin lautapeliä ja uitiin monen monta tuntia miehen tehdessä töitä. Aamupalalla vaahtokarkkeja suklaaputouksesta ja välipalaksi jätskiä uima-altaalla. Helmikuussa taidetaan uusia sama kuvio.
 
Mitä teille kuuluu?


Ensi viikolla on muuten jo helmikuu! Ja nyt jo päiväkotiin ajellessa on valoisaa niin aamulla kuin illallakin. Ihanaa ♥

3 kommenttia:

 1. Elämä on välillä kovin lennokasta, tutulta kuulostaa. Alkuvuodesta tunti hetken ihanalta kun kalenterissa oli väljyyttä. Että mitä tämän kaiken ajan kanssa teen. No se on korjaantunut jo - päivät vaan täyttyvät. tsemppiä sinne arkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivät täyttyvät ja joskus se onkin ihan kivaa. Liika vaan on liikaa! Tsemppiä sinnekin! :)

   Poista
  2. Päivät täyttyvät ja joskus se onkin ihan kivaa. Liika vaan on liikaa! Tsemppiä sinnekin! :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥