tiistai 17. helmikuuta 2015

erilainen laskiaistiistai
Aurinkoista laskiaistiistaita! 
Täällä on ihan mahtava auringonpaiste. Me tosin ei paisteta pullia tai päästä pulkkamäkeen. Sen sijaan sekä Tolu että käsidesi ovat kovassa käytössä. Arvaatte varmaan mikä saatiin vieraaksi viime yönä. Puolen tunnin päästä ekasta potilaasta ilmaantui toinen ja sitten valvottiinkin koko perhe. 

Taidan hieman järjestellä keittiönhyllyjä ja siivoilla (aurinko paljastaa vähän liikaa talven pölyjä), kun lapset huilaavat ja katselevat lastenohjelmia.

Menkää te mäkeen ja herkutelkaa meidänkin puolesta! Onneksi meillä on talviloma vasta ensi viikolla.

* * *

Ja hei, ihan mahtavaa, kun täällä on ollut taas elämää! Ette arvaa miten kivalle se tuntuu ja kuten huomaatte, innostaa se kirjoittelemaan paljon useammin :) kiitos!

12 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista teille, ja minäkin aion siivota vaatehuonetta tänään ja paljon olen raivannut turhuuksia roskiin asti.
  Kaunis on ilma ja just eilen siivosin kun pölyt näkyy joka paikassa, vaikka meillä siivotaan joka toinen päivä..silti pölyä riittää aina ja mies pesi ikkunat ulkopuolelta sitä häiritsi kovasti likaiset ikkunat, keväämmällä sit pestään kaikki pinnat tai siis mies pesee kun tykkää siitä hommasta ja minullehan se passaa :)
  Kauniita kuvia jälleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana mies sulla :) Pölyt ja sormenjäljet ikkunoissa näkyy joo ihan liiankin hyvin! Ja ehkä nuo lumiukot ja muut joulun koristukset voisi jo poimia pois ikkunasta roikkumasta :D tuntuu jo niin keväiselle!

   Poista
 2. Ihanaa kun siellä paistaa aurinko, meillä pohjoisessa on taivas aivan pilvessä ja boonuksena vielä kova tuuli. Mukavaa laskiaistiistaita ja pikaista parantumista koko porukalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä paistaa jo toista päivää. Eilen sai töihin ajella aurinkolasit päässä :) Kiitos. Onneksi nämä taudit menee yleensä nopsaa ohi.

   Poista
 3. Ai teilläkin.... Meillä sairastui norovirukseen viime yönä Sulo ja Lyydia. Kiva loman aloitus:( Tässä odottelen milloin se on mullakin....Oon kova paasaamaan käsienpesuista aina mutta näköjään ei oo auttanut. Molemmista päistä lentää reppania noi muksut... Voimia sinne, parantukaa pian<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paranemisia teillekin <3 Toivottavasti menee nopsaan ohi ja säästytte muut! En tiiä onko tää noroa, mutta yök joka tapauksessa. On sitä täälläkin liikkeellä. Isompi jo vähän veikeämmässä kunnossa. Elokuva päivä lapsilla :)

   Poista
 4. Ompa ihanan värikästä. Taidan tulla uudestaankin!

  VastaaPoista
 5. Aurinkoista päivää sulle :D

  VastaaPoista
 6. Voi, tuo on kyllä perustautien kurjimmasta päästä :/ Mutta tosiaan onneksi yleensä nopsasti ohikin. Pikaista paranemista ja viettäkäähän laskiaista pullien paisteluineen sitten joku muu päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullat paisteltu ja tauti meni onneksi ohi kahdessa päivässä, joista toinen oli jo "hyvä".

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥