torstai 12. maaliskuuta 2015

kevätvaatteiden värit

 
Aurinko paistaa ja vihdoin täälläkin alkaa asfaltti näkyä ja lumet sulavat kohinalla. Mutta vielä sitä riittää ja päiväkotilaiset lähtevät huomenna testaamaan miten hanki kantaa. Viikonloppuna siivosin lasten ulkovaatekaappia ja tiistaina sovittelin omat kevättakit. Untsikat ja talviparkat saa jemmata vaatehuoneeseen. Syysvaatehaaveet postaus oli tykätty, niin ajattelin naputella jotain kevätvaatteista. Jotain uutta kivaa tekisi mieli hommata. Huomaan tarttuvani kaikkeen tummansiniseen tai koralliin. Tuota Longchampin korallia laukkua pyörittelin talvilomalla Stockmannilla. Olisi pitänyt ostaa! Vaatekaapissa harmaat sävyt vaihtuvat mudan väriin, vai mikä tuo housujen ja kenkien väri nyt sitten virallisesti onkaan tai valkeaan. 
Osa viime kevään ja kesän suosikeista jatkaa edelleen suosikkeina. Raidat ja pilkut ovat edelleen in omassa vaatekaapissani ja silkki ja pellava voittamattomat materiaalit. En tiedä koska käytän tuota superalesta löytämääni NoaNoan "kauluria". Ehkä joskus. Se saa ainakin simppelin neuleen näyttämään heti juhlavammalle. Kevättakitkin ovat samoissa sävyissä näiden vaatteiden kanssa. Vähän pitsiä ja rimpsua parempaan menoon ja tuo tummansininen parka taas varmasti arjessa se käytetyin. Löysin jemmasta myös jokusen vuoden jemmaamani tummansinisen trenssin. Ehkä sekin pääsee tänä keväänä ulos kaapista.  

 
Haavelistallani on Boomerangin pellavaneule, tummansinisenä kuinkas muutenkaan ja muutamat ballerinat nyt ainakin. Kuvista vasemmanpuoleiset ovat Lilimillin ja oikeanpuoleiset Marc O'Polon. Ja näiden kaveriksi sitten se koralli Longchamp ;)
 
 
 Millaiselle teidän kevätvaatekaapissa näyttää tai mitä vielä sinne haaveilet saavasi?

8 kommenttia:

 1. Taitaa tulla takatalvi, joten älä vielä viskaa pakkasvaatteita syrjään. ;-)

  VastaaPoista
 2. Kuvissa on kauniita vaatteita & kenkiä :) Meillä kevääseen(kin) lähdetään varsin värikkäissä ja hauskoissakin kuoseissa, pää-osin omatekemissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että väriä löytyy meiltäkin. Ainakin lasten vaatekaapista :)

   Poista
 3. eipä paljoa ole varaa vaatteisiin satsata..aikas kehnolta näyttää minun kevät vaateet voisin sanoa ettei ole kevät vaatteita.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilu on onneksi ilmaista ja usein sitä parasta! Huomaan itse, että kun on riittävän kauan haaveillut, ei "se juttu" välttämättä olekaan enää haaveilun arvoinen ja keksin jotain uutta haaveiltavaa :) Ja joskus sitä löytää odottamattaan esim. kirpparilta just sen mitä on etsinyt tai haaveillut. Keltaiset crocsin kumpparit kirpparilta pieneen hintaan pojalle ilahduttavat edelleen.

   Poista
 4. Ihanan seesteinen värimaailma. :) Minä repäisin tänään ja ostin itselleni raidallisen kevättakin. Piristää kummasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raidallinen takki kuulostaa oikein hyvälle :) Värikkäillä huiveilla saa noihin seesteisiin sitten sitä väriä. Ja onhan minulla se koralli kevättakki :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥