lauantai 14. maaliskuuta 2015

kolme vuotta sitten

Kuvia aika tarkkaan kolmen vuoden takaa. Viimeisiä päiviä ja tunnelmia vanhasta kodista. Muuttoa ja pakkausta. Ja lapset vielä niin pieniä, poika neljä ja neiti kaksi vuotta. Kiva koti, meidän ensimmäinen oma, mutta malttamattomina odotettiin jo talon valmistumista ja uuteen kotiin pääsyä. Vanha asunto myytiin ensimmäisille sitä katsomassa käyneille ja saatiin onneksemme asua siinä ihan muuttoon asti.
Ja tässä ensimmäisiä kuvia täältä. Tilaa tuntui olevan mahdottoman paljon, kaikki niin avaraa ja valoisaa. Aika pian tavarat löysivät paikkansa. Olihan niitä mietitty jo monta kuukautta. Paljon karsin ja myin ennen muuttoa ja hankin vanhoja tarpeellisuuksia tilalle. Tänne tuotiin vain kaikki tosi kiva ja/tai tarpeellinen. "Ihan kivat" joutivat kiertoon ja samaa teen vieläkin jatkuvasti. Konttiin olisi vietävänä useampi kassillinen vaatetta ja muuta tavaraa.

Mitä meillä on sitten kolmen vuoden aikana tapahtunut. No lapsista on kasvanut koululainen ja viskari, neiti on saanut sängykseen vanhan rautasängyn ja puusohva on siirretty keittiöön. Aikuisten makuuhuone on tapetoitu kertaalleen uudelleen, terassia on laajennettu, ja yksi sellainen rakennettu lisää. Pihaa on myllätty kesä ja yksi sivu on vieläkin tekemättä. Ilman anopin apua, ei piha olisi lähelläkään sitä mitä se nyt on. Tonttia on rajattu niin kivimuurilla kuin aidallakin. Ja kaikki nurkat ovat täyttyneet tavaralla. Siinä olen erityisen hyvä!


Lasten vauvakuvien lisäksi pääsin käsiksi jokusen vuoden jemmassa olleisiin muihinkin vanhoihin kuviin. Rakastan kuvien katselua ja mietin haluaisitteko te nähdä joitain tunnelmapaloja tuosta meidän vanhasta kodista. Sekin oli meistä ihana.

10 kommenttia:

 1. Kyllä voi olla kodikasta !

  VastaaPoista
 2. Tosi kivalta näytää vanhat ja uudemmat kuvat! Teillä on todella mukavan näköistä, viihtyisää :) Ja tuo yläkansikuva on aina yhtä ihana! Kylläpä aika rientää..Siulla on miun mieleinen blogi, tykään kuvista ja jutuista jos on jäänyt sanomatta ;) Suloisia kevätpäiviä Melukyläntaloon toivottelee Reetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta ja kiva kuulla siusta! Tuo bannerin kuva on Hanne Maneliuksen ottama. Aika keväinen vaikka kuvaa otettessa oli täysi talvi, tammikuu :)

   Poista
 3. Joo halutaan nähdä :) :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Vanhojen kuvien katselu ja muistelu on ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Muistelen tosi usein mitä viikko/kuukausi/vuosi sitten tehtiin, missä oltiin milloinkin lomalla ym.. ja vanhat kuva <3

   Poista
 5. Teillä on ollut hyvin kaunis koti jo ennen!

  VastaaPoista
 6. Teillä on niin kaunista! Ihana on blogisi kaikkinensa :) vanhoja kuvia on kyllä mukava katsella. Muistella menneitä ja tehdä aikamatkoja vuosien taakse. Aurinkoisia päiviä Melukylän taloon toivotteleepi Kaaru pienestä lintukodosta :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥