sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

niin perinteisesti
Juhannus mökillä varsin perinteisin menoin. Matkalla hiekkatien penkalta luonnonkukat, pihasta mustikanvarvut, torilta savulohi. Auton takakontti aina täynnä tavaraa.


Aurinkoa ja illalla sadekuuroja. Ilma oli kuitenkin kaiken kaikkiaan paljon ennustuksia parempi ja lämpimämpi. Lapset (ja miehet) uskaltautuivat uimaan ja juhannusaattoa lukuunottamatta tarettiin syödä ulkona. Isolle sakille saa pestä aika kasan perunoita, grillata monen monta pihvia ja filettä ja kantaa ämpärikaupalla vettä saunaan. Pieninkin muru on kasvanut jo niin isoksi, että lapsille katettiin ihan oma pikkupöytä leikkimökistä. Muutoin niin perinteisesti päiväunia, tikanheittoa, hiekkakakkuja, myöhään valvottuja iltoja, yötön yö, herkkuja, mansikkakakkua, villasukkia, uhmakohtauksia, iloa ja pikku harmeja. Yksi irronnut hammas. Nahinaa ja vallan hyvin sujuneita leikkejä. Puutöitä. Vaatekasoja pitkin mökkiä (pojat). Naisten sauna (miehet saunottivat lapset), iltapalaksi niin makkaroita kuin lettujakin nuotiolla. Radio suomi ja kesäillan valssi, vieraita naapurista ja veneretki, jonka saaliina pieni hauki. Juhannus.Aurinkoista uutta viikkoa! 
Josko se kesä tästä lämpenisi. Mökiltä kotiin palattuamme omalla pihalla odotti viidakko. Nurmikko voi paremmin kuin koskaan, kiitos sateiden ja kukkapenkissä kukkii nyt kaiken aikaa. Pioni availee ensimmäistä kertaa nuppuaan.

10 kommenttia:

 1. Kivalta kuulostaa ja kiva idea nuo lautasliinat perhosen muodossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskon ja neidin aikaansaannokset nuo lautasliinat :)

   Poista
 2. Lähestulkoon samalla kaavalla mentiin meilläkin. Tosin keneltäkään ei irronnut hampaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo meidän tuleva eskari pudottelee hampaitaan. Hammaskeijulle on lisää töitä luvassa vielä tälle viikolle.

   Poista
 3. Ah. näyttää ja kuullostaa aivan ihanalle ♥

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä - tekisi mieli ottaa juhannus uusintana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kesää on vielä paljon jäljellä ja meillä lomakin edessä päin :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥