sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

6 vuotiaan juhlat


Yhdet synttärit on taas juhlittu. Neiti 6 vuotiaan. Näitä juhlia oli kuulkaas odotettu Toukokuusta asti, kun ensimmäiset päikkykaverit täyttivät kuusi. Muutama kriisikin mahtui kevääseen, kun omat synttärit ovat VASTA Heinäkuussa! Ja vielä kun äiti ei järjestänyt juhlia just oikeana päivänä. Silloin oikeana päivänä, heinäkuun alussa, aloiteltiin juuri kesälomaa ja juhlittiin vain pienesti herkkukakkujen kanssa mökillä. Odotettiin hyvää ilmaa ja kytättiin sääennustuksia, että koska. Kun sää on ollut mitä on, oli vain pakko päättää joku päivä ja toivoa parasta. Ja saatiin toivomamme, aurinkoa ja lämpöä. Seuraavana päivänä satoi koko päivän! Yleensä näistä juhlista on alkanut mahdottomat helteet, ihan joka vuosi. Mutta eipä vaan tänä kesänä.

Juhlavalmistelut neidin komennossa olivat tarkkaa puuhaa. Kakkua hän toivoi "lego friends" teemalla. Uimarannan bongasin jostain netistä ja se kelpasi. Muut tarjoilut päätin oman pääni mukaan. Kun juhlittin arkena ja osa vieraista tuli suoraan töistä, tarjottiin heille suolaisena salaatteja ja pizzaa. Vähän yliarvioin omat kykyni paistella pizzoja "siinä sivussa", mies kun oli töissä ja tuli kotiin vasta kesken juhlien. Onneksi sisko ja miehensä olivat apukäsinä ♥ ja saatiin pizzat paistettua. Tehtiin Vapun ohjeella kai kaikkiaan 8 pizzaa. Hyvin katosivat parempiin suihin. Tein omanmaan potuista Niinan ohjeella perunasalaattia a'la Caesar ja lisäksi vielä fetasalaattia ja patonkia. Täytekakku on tehty omista ylioppilasjuhlistani asti aina samalla ohjeella ja joka kerta se saa kiitosta. Appelsiinisuklaa-moussekakku on Fazerin ohjeella ja tosi hyvää sekin. Ei yhtään liian makea. Britakakku on aina varma valinta. Seuraavana päivänä rääpittiin jämiä ja loput täytskäristä vietiin miehen töihin. Heti oli kahvihuoneessa ruuhkaa. Syövät siellä lähes mitä vaan! 

Kuusivuotias oli juhliinsa tyytyväinen. Omasta mielestään hän on vasta NYT kuusi, kun juhlat on pidetty. Voi noita ♥ Niin hassu ja samalla niin vaikea ikä!

8 kommenttia:

 1. Ihana menu synttäreillä, varmasti kyllä jokaiselle jotain hyvää riittävästi löytynyt :) Salaatit ja täytekakku, nam! Kiva fiilis jää kun jaksaa laittaa ja onnistuu! Onnea tytölle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Miehen puolen suku on hyvä syömään kakkuja, ne menee aina :) Juhlat on aina aikamoinen rypistys, mutta niin kivoja ja tärkeitä juttuja, kaikille.

   Poista
 2. Kivat synttärikuvat ja juu 6v. se on hassu mutta vaikea ikä....olet pieni mutta esikoululainen eli isompi...olet iso mutta et vielä koululainen... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin se on! Pieni ja samalla kuitenkin vähän jo iso. Itsenäinen mutta kuitenkin niin kiinni vielä. Mutta se helpottaa onneksi ajan kanssa. Kumpa eivät kasvaisi niin nopsaan!

   Poista
 3. Oi miten ihania kuvia <3 Olen täällä(kin) inspistä hakemassa, lasten kaverisynttärit lähestyy... :) Hauska idea nuo Legofriendsit kakussa!

  Onnea kuusivuotiaalle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, jos löydät jotain inspistä täältä! Tuo legokakku noin toteutettuna oli varmasti se helpoin vaihtoehto :)

   Poista
 4. Wow, mitkä ihanat tarjoiluat! Ja teillähän on aina niin kaunista kotona ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥