keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Livinki design


Muistaako kukaan teistä Lappeenrannassa ollutta sisustusliike Livinkiä tai sen nettikauppaa? Pikkuinen puoti täynnä pastellisiä värejä, pilkkuja, Mailegin pupuja, NoaNoaa... Meidän entinen kantapaikka. Kerran jos toisenkin änkesin sinne kärryineni ja vauva keikkui kaupantädin kainalossa, niin sain shoppailla rauhassa. Ja kun lapset kasvoivat, oli pieniä asiakkaita varten puujunarata jonka parissa viihtyä. Vanha Livinki sulki ovensa muutama vuosi sitten Heidin siirryttyä muihin töihin. Nyt Livinki on taas herätelty henkiin uusin tuulin. Poikettiin lasten kanssa eilen ekaa kertaa Heidin uudella kaupalla, Livinki DESIGNissa. Bungalowit olivat ne jotka minua houkuttelivat. Nyt lomalla oli aikaa poiketa, kun arkena en vaan ole koskaan ehtinyt. Kauppa on pullollaan kaikkea vanhaa, amerikan vintagea, pastellista, retroa... Heidi tekee kaupan pyörittämisen ohella myös sisustussuunnittelua. Poiketkaa, jos täällä päin liikutte ja jos ette, niin nettikauppa löytyy myös. Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos. Vinkiksi vaan teille :)

Me jatketaan lasten kanssa lähilomailua ja meinattiin suunnata sadepäivän viettoon kylpylään. Eilen oli ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä. Tänä kesänä näyttää olevan niin, että kun käyn jossain kohtaa päivää läträämään aurinkorasvaa, menee pilveen eikä enää paista. Ja tänään sataa. Eipä tarvitse kukkia kastella ja pihakin lannoitettiin eilen sopivasti sateen alle.

Muutama lomapäivä olisi vielä jäljellä ja pari paikkaa missä olisi kiva käydä. Kuullaan taas!

5 kommenttia:

 1. Voi A P U A ! Miten en ole huomannut tai tiennyt että tänne on tullut tuollainen kauppa, ihan pakko mennä vielä ennen kuin loma loppuu :D Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 2. Oho! Kuvittelin kaupan face-sivujen ilmoitusten perusteella et kaupasta löytyy vaan miesten (rumia)vaatteita, eikä enää mitään sisustustavaraa. Eikä ollut käynyt edes mielessä et tuolla kantsis poiketa! Ehkäpä siis joku kerta tuonne, olit osannut mainostaa yritystä paremmin kuin yrittäjä itse!

  VastaaPoista
 3. Minä muistan, nettikaupasta saattoi joskus joku paketti matkata tänne meillekin :) Kiva kuulla että
  toimintaa on jälleen- täytyypä käydä kurkkimassa! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Livinki on ihana paikka :) kiva myös blogi, samassa kapungissa ollaan näköjään :)

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää :) Jokakesäinen Lappeenrannan kesäreissu onkin vielä tekemättä tältä vuodelta, niin nythän oletkin jo kaksi kohdetta saanut ympättyä listaan (se Pulsan asema).

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥