sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

tyllihame


No tässä se nyt on. Hame, josta olen toista vuotta haaveillut ja höpöttänyt. Tyllihame. Hame, jonka käyttötarkoitusta en vielä tiedä. Halusin vain. Ikäkriisi hame. Se se varmaan on. 

En muista mistä sain päähäni, että haluan, tarvitsen, on pakko saada -tyllihame. Höpötin siitä silloisille työkavereilleni (varmaan kyllästymiseen asti) ja yksi heistä, taitava ompelija, totesi, että tylli on halpaa ja hän voisi ommella minulle hameen. Pehmeäntyllin löytäminen oikeassa värissä oli tästä kaupungista hankalaa. Ja niin asia jäi siihen ja unohtui hetkeksi. Kunnes uusin Mekkotehdas kirja ilmestyi. Lähetin kuvia Mekkotehtaan tyllihameesta tälle, jo muualle muuttaneelle työkaverilleni ja pian sain viestiä, että toivomaani vaaleanharmaata tylliä on ostettu 10 metriä. Ei mennyt kauaa, kun jo pyörähtelin lounastauolla pitkin työpaikkaa uudessa hameessani. Olin varmasti huvittava näky prinsessaunelmassani! Kotona neiti ihastui hameeseen ikihyviksi ja jo samana iltana käytiin ostamassa kankaat hänenkin hameeseen. Arvatkaa, kyseleekö hän nyt lähes joka päivä, olisiko hänenkin hameensa jo valmis! Ehkä meitä on sitten kaksi prinsessaa siskon vauvan ristiäisissä. Tokaisin miehelle, että voisin ottaa hameen mukaani, kun lähdetään syksyllä hänen työjuttuihinsa liittyvälle risteilylle. Sain vastauksen, että sinne voi ottaa ihan normaalit vaatteet :D

Sain tyllihameeni ja vaikken sitä koskaan käyttäisikään, on se valtavan kaunis henkarissa roikkuessaankin! Ja muistutus tästäkin ikäkriisistä. Voivat lapset sitten joskus päivitellä äitiään ja sen hömppäjuttuja.

13 kommenttia:

 1. kyllä jokainen tarvitsee oman tyllihameen :D. Minäkin tahdon

  VastaaPoista
 2. Hihih, juuri ostin Mekkotehdas -kirjan ja himoitsin minäkin (muun muassa) tyllimekkoa. Sama ajatus tosin käväisi mielessäni, että koskahan sitä mahdan pitää ;D Mutta... eihän sitä koskaan tiedä. Kaunis tuo väri ja toteutus!

  Normaalit vaatteet ;D Minun mieheltä voisin saada niiiin samanlaista kommenttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehet eivät selvästikään aina ymmärrä meitä :D Mekkotehdas kirjassa oli paljon muutakin ihanaa!

   Poista
 3. Kauniit kuvat- ja sinä! Niin täydellinen hame ♥♥♥ mä meinaan omaani pitää ensi viikonloppuna yksivuotissynttäreillä. Mutta nyt tuli kyllä tuollaisen vaaleanharmaankin hameen kaipuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Jos neidin hame olisi valmis, oltaisiin mekin voitu juhlia tylleissä tiistaina vietettäviä 6 vee kekkereitä. Nyt pitää keksiä muuta, kun toinen vielä niin malttamattomana odottaa omaansa.

   Poista
 4. Tyllihame on ihana! Kyllä se sopii aikuisellekin naiselle mielestäni ja sitä suuremmalla syyllä, mikäli tyttärellä on samanmoinen. =) Itsellänikin tuolla pinterestistä talteen jemmatuissa kuvissa yksi tyllihameunelma-kuva. =) Laittaisin tänne, jos tähän voisi kuvia lisätä, mutta ei taida pystyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian on neidinkin hame on valmis :) ehkä sitten keksitään hameille käyttöäkin.

   Poista
 5. Aivan ihana, ja tuo väri <3

  VastaaPoista
 6. Hei paljonko meni tylliä hameeseen? Onko siinä vuori? Upee!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥