keskiviikko 9. syyskuuta 2015

kihlajaismekko


Tein löytöjä omasta vaatekaapista. Kihlajaismekko (vaikka ne olivatkin oikeasti valmistujaiset) kymmenen vuoden takaa. Mahtuu edelleen vaikka onkin Stockmannin lastenosastolta aikanaan ostettu. Miestä huvitti, kun samassa huumassa päätin testata oman ylioppilasjuhlamekkoni. Sekin istui kuin hanska. Toisin oli pojan syntymän jälkeen, kun ajattelin pukevani mekon ristiäisiin. En pukenut. Burberry huuman jälkeen, en ole liiemmin käyttänyt kuin isoa villahuiviani. Ponchon voisin kaivella myös esille. Se on itseasiassa aika kiva, villainen. Nyt ajattelin, että voisin ottaa tuon mekon yhdeksi asuksi, kun vajaa kuukauden päästä risteillään miehen työreissun puitteissa. Mustin asustein se voisi toimia? Lumoan musta Saagamekko on ainakin takuuvarma valinta toiseksi illaksi.

Voisiko toimia vielä vai onko nova check jo ihan so last season?

6 kommenttia:

 1. Nätin mallinen mekko ja istuu sulle tosi hyvin! Tuo kuosi vaan on jotain niin kamalaa. :D En ole ikinä tykännyt, tulee mieleen mummot ja lukion "suositut" tytöt, yöh.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää ,pitoon vaan.On raikas ja kaunis päälläsi. Klassikkokuosi. Kuka tykkää kuka ei.Mutta ei mene koskaan pois muodista. Näyttää ihan uudelta eikä uskoisi, että on vanha.
  Paras mittari on,se mitä itse ajattelet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itsekään ihan varma mitä tykkään. Pitänee sovittaa vielä mustien kenkien ja neuletakin kanssa. Tuo on kyllä ihan mahdottoman hyvä päällä. Notkeaa mutta napakkaa kangasta. Ehkä tämä kuosi on taas 10 vuoden päästä in :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥