perjantai 18. syyskuuta 2015

perjantain parhaat (tai koko viikon)


Leppoisa perjantai. Vapaapäivä, ihan ansaittu ja palkallinen sellainen. Takana on muutenkin mukava viikko. Vietettiin keskellä viikkoa yksi yö hotellin lakanoissa ja jonkun muun valmistaman aamiaisen äärellä. Miehen tehdessä töitä meillä oli lasten kanssa aikaa herkutella aamiainen kaikessa rauhassa, suklaakakkua ja sen sellaista, normaalista arkiaamupalasta poikkeavaa. Kun ei ollut mihinkään kiire, pötköteltiin huoneessa Juniorin seurassa, käytiin moikkaamassa työkavereitani, seottiin Zaran lastenvaateosastolla (blingbling neidistäkin in) ja ehdin hyvin juosta kaupoillakin. Yksin ja lasten kanssa. Penkki BR-lelussa, mikä loistava keksintö :) Lapset ovat jo niin mahdottoman helppoja reissukavereita!

Tähän vapaapäivään on mahtunut niin aurinkoa kuin pientä myräkkääkin. Mutta ilma on uskomattoman lämmin. Syyskuu jo yli puolen välin ja mittari näytti lähes +20´c astetta. Ilman sukkia ja pelkässä neulepaidassa tarkeni hyvin kauppareissun. Kotona oli sitten kiva vetäistä lökärin ja villasukat jalkaan. Vähän bling bling paitaa ja kynttilänvaloa piristämään sadekuuron pimentämää päivää. Paistettiin herkkupizzat ja soitettiin iskäkin kotiin lounaalle. Perjantai on perinteisesti myös lasten pelipäivä. Ilma on mitä parhain kotona myyssäämiseen. Illan tullen sitten vähän punaviiniä ja suklaata. Oletteko muuten maistaneet Fazerin uutta suklaapatukkaa, jossa sekoittuu niin makea kuin suolainenkin? Olen koukussa! Viinit taas valitsen "värikoodien" ja etikettien mukaan. Aika hauska tuo viimeisin löytö.Vietä leppoisa viikonloppu!

4 kommenttia:

 1. Nyt on pakko jättää kommentti :-), aivan yli ihania ja inspiroivia kuvia näin harmaana ja sateisena päivänä!! kiitos <3

  VastaaPoista
 2. Aina vain niin kaunista teille, me varmaan voidaan kans tulla asumaan :D

  VastaaPoista
 3. Mukavia ja kauniita kuvia teidän kodista :)
  Niitä on kiva katsella.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥