torstai 24. syyskuuta 2015

syksyn värit


Farkkua, pehmeää villaa ja ruskan ja konjakin sävyjä. Siinäpä tämän päivän väripaletti. Aamulla oli lähes vilu, mutta iltapäivällä villahuivin olisi voinut suosiolla jättää pois, kun mittari näytti lähemmäs kahtakymmentä aamun kymmenen sijaan. Kaivoin kaapista taas tuon konjakinvärisen nahkalaukkuni. Se pääsee aina syksyisin käyttöön, kun korikassi laitetaan talviteloille odottamaan seuraavaa kesää. Kannan monesti isomman laukun sisällä pienempää nahkalaukkua, joka on sitten helppo napata mukaan, kun hoitelee asioita tai hakee ruokaa kesken työpäivän.  


Mukavaa torstaita ja vielä tervetuloa teille kaikille uusille lukijoille. Ja vanhoille ihanille ♥ Meille paistelee täällä ihanasti aurinko ja meinattiin jälleen poiketa rutiineista ja ulkoistaa tämän päivän iltaruoka. Huomenna kun ollaan illalla kaikki omissa menoissamme. Nappaan neidin seurakseni muotinäytökseen, täällä kun vietetään muodin yötä. Saas nähdä onko paljetit ja kimalle enää in.
7 kommenttia:

 1. Ihanat! Laukku, kengät, farkut, neule... kaikki! Erityisesti tuo laukku, tosi kivan värinen ja mallinen. Varmaan just sellainen, joka kestää aikaa.

  Aurinkoisia syyspäiviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttikenttää ei näy, joten kommentoin edellisen perään. Mutta siis tuo laukku! Tuo laukku! En kestä <3 !!

   Poista
  2. Katri, niin minustakin :) Tuo laukku on selvästi syksyn/talven juttu. Liian raskas kesäkäyttöön, mutta takkien ja neuleiden kanssa ihana.

   Miia, ihana minustakin ❤ korikassikauden jälkeen tuntuu välillä vaan vähän pieneltä :D

   Poista
 2. Ihanat kengät!! Mistä olet löytäny<3 t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät on Andiamon. Tänä syksynä ostetut. Talviversiot ovat sitten vähän korkeammalla varrella ja vuorella. Suosikit jo kolmen vuoden ajalta.

   Poista
 3. Ihana asu? Mistä sen osat ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villatakki on Vilan, farkut Pieces, kengät Andiamo ja huivi Lindexistä. Laukku on jo vanha.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥