sunnuntai 11. lokakuuta 2015

sunnuntain myyssit


Aurinkoista sunnuntaita! Josko tästä kohta kömpisi ulos vähän pihahommiin. Ihana, kirpakka ilma. Anoppi kävi jo viikolla siivoamassa vähän etupihaa ja istuttamassa monta pussia tulppaanin sipuleita. Pussi Laukkoja kaipaa vielä paikkaa ja tekisi niin mieli hakea lisää tulppaanejakin. Vaikka syksyllä pihahommat eivät enää yhtään innosta, on keväällä ihana ihailla syksyn aherruksen tuloksena kukkivia tulppaaneja. Joka vuosi niitä on istutettu aina vähän lisää ja joka kevät olen aina entistä ilahtuneempi kukkaloistosta. Pihakalusteetkin pitää tänään kasata talviteloille.

Pihatöiden jälkeen on sitten kiva herkutella lehtipihveillä, joita mies lupasi päiväruuaksi paistella. Tein viikolla, vapaapäivänäni meille jälkkäriksi mustikkapaistosta, joka hävisi parempiin suihin hetkessä. Jos tekisin tänään toisen satsin, kun vaniljakastikettakin jäi... (Loman jälkeen pitää kyllä ryhdistäytyä!) Kuninkaalliset ristiäiset vielä niin eiköhän siinä ole sunnuntaimyyssiä ihan riittämiin. Pyykkihommia toki lisäksi ensi viikon pientä syyslomareissua varten.

Leppoisaa sunnuntaita ja mukavaa syyslomaviikkoa, jos sellaista vietät! Huomaatteko muuten kuvasta, että Balmuirin pellavapyyhkeet toimivat mitä mainioina sivuverhoina. Pari nuppineulaa ja pyykkipoikaa pidikkeinä.

2 kommenttia:

 1. Ihanannäköinen teekokoelma :) Minäkin haaveilen, että saisin teeni nätisti esille.

  Minä laitoin vasta tänä vuonna ekat sipulikukat maahan tässä osoitteessa. Saa nähdä kuinka käy. Puuliljoja ja varjoliljaa laitoin. Niitä joutuukin sitten vartomaan kauemmin, kun eivät ole kevätkukkijoita, mutta puuliljoilta haenkin erityisesti loppukesän kaunistusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuliljat on upeita. Meillä on niitä parissa eri kohdassa ja ovat lapsiakin pidempiä ja kukat valtavia.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥