torstai 8. lokakuuta 2015

syksyn paras pipoSaanko esitellä, syksyn paras pipo löytö Po.pilta. Ostin lapsille nämä merinovillapipot ajatuksella, että mahtuvat hyvin pyöräily- ja luistelukypärän alle. Nyt meillä aikuisillakin on samanlaiset. Ihanan ohut ja pehmeä, mutta lämmin. Rakastan villaa, kuljen kesälläkin villasukissa ja kadehdin neidin villasukkiksia ja aluskerrastoja. Mistähän löytyisi villainen aluspaita tai toppi aikuisten koossa? Olikohan joskus Lindexillä? Koko alkuviikon palelin ja eilen luovutin ja taivuin töihin lähtiessä toppatakkiin. Iltaisin sohvalla ollaan kääriydytty peittoon ja pönttiksen kyljessä on ollut vähän ruuhkaa. Kylmä ilma toi mukanaan myös kauniit ja aurinkoiset päivät. Tänään olen ollut vapaalla. Saattelin aamulla muut matkaan ja kömmin takaisin peiton alle. Ihastelin auringon valaisemaa huonetta ja mietin, miten syksyn valo onkaan erilainen kuin keväällä tai kesällä. Päivästä tuli oikein tehokas, kun serkkuni ilmoitti tulevansa kahville. Viikonlopun siivoukset tuli hoidettua heti aamusta. Eskarin jälkeen tehtiin neidin kanssa porukalla ruokaa ja nyt odotellaan mustikkapaistoksen kanssa miestä kotiin. Lapset touhuavat omiaan, tiskikone hurisee taustalla ja mummi kuokkii pihalla. Aika ihanaa ♥


2 kommenttia:

  1. Meidän poika sai kummeiltaan nimpparilahjaksi tuon samaisen värisen kuin sinulla on päässäsi ja kävi kyllä minunkin mielessä, että voisin sen omia, jos poika ei kelpuuttaisi ja se minulle mahtuisi. Mutta ilman jäin ;) Meillä on ollut ja on tälläkin hetkellä popin villahaalareita ja kaksiosainen villa-aluskerrasto, mutta nämä pipot tulivat minulle ihan yllätyksenä, kun tämä vuosi päästään eteenpäin viime vuonna käytössä olleilla eikä ole siten ollut tarvetta valikoimaa tutkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonna jäätiin ilman pipoja ja nyt päätin olla nopea. Viikonloppuna tehtiin koko porukalla pidempi pyörälenkki ja kaikilla mahtui nuo pipot hyvin kypärän alle. Ihanat ovat!

      Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥