sunnuntai 15. marraskuuta 2015

kädentaitajien joulutori


Sunnuntai ja retkipäivä. Meistä on tullut neidin kanssa aikamoisia sunnuntai retkeilijöitä. Viime viikolla ajeltiin yhteen sisustuspuotiin ja tänään siskon ja öpö kanssa kädentaitajien joulutorilla. Nukelle lapaset ja villasukat, joulusinappia, markkinarinkelit ja ihastuttavat joulupiparit lapsille aatoksi. Siinä meidän löytöjä. Tapahtuma oli vanhalla koululla keskellä maaseutua ja täynnä ihmisiä. Nähtiinpä muutama tuttukin. Sisällä ei ollut tietoakaan ulkona vihmoneesta vesisateesta ja harmaudesta vaan koulu oli somistettu ihanasti jouluun ja kahvion kääretorttu suli kirjaimellisesti suuhun. Öpö (vauva) nukkui tyytyväisenä taljan päällä ja keräsi kainalossa kannettaessa ihastuksen huokauksia. Pulsan asema ei ollut kovinkaan kaukana, joten käytiinpä vielä sielläkin ihastelemassa ja kuulemassa muutama uusi tarina aseman historiaa. 


Saila Järnbergin huopatyöt ja Fabriikki
Aika yksinkertaisilla jutuilla oli saatu kaunis joulun tunnelma. Käpyjä, oksia, kynttilöitä ja taljoja.
Viime yönä satanut ensilumi suli vesisateen myötä. Toivotaan poutaisempaa uutta viikoa!


4 kommenttia:

 1. Meilläpäs on lunta ihan kunnolla---nautin siitä näiden maailman suurienmurheiden keskellä...meiän tuohon höytiäiseenkin oli isä ja poika hukkuneet....niin kyllä äitinä surettaa! Mutta pakko oli alkaa kommentoimaan noita mahtavia pipariTuotteita niin ihania...sulaneet lumiukot ja noi tikkuPipperit kans...ja vauva ;D olen justiin hinnottelemassa huomistakirpparia varten meiän vauvan vaatteita...tuntuu et sydäntäsärkee luopua niistä ...mutta kun ei kaikkee vois säilyttääkään! ihanaa sunnuntaita sulle kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
 2. Tunnelmallisia kuvia :) Hauskat nuo sulaneet lumiukot pipareissa!

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma, pitäisipä itsekin katsastaa olisiko vastaavia tapahtumia meidän lähellä tulossa. Nuo piparit, ihania! Tuli heti mieleen, että olisivat kivoja lahjoja myös lasten opettajille.

  VastaaPoista
 4. Jestas miten ihania leivonnaisia!! Nuo lumiukko piparit <3!!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥