sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Pulsan aseman jouluPulsan asemalle oli tullut jo joulu ja sitä  me käytiin ihastelemassa viime sunnuntaina. Mies oli lähdössä pojan kanssa kaupoille tuhlaamaan synttärilahjarahoja, joten nappasin neidin mukaani. Kun en saanut ystävääni kiinni puhelimella, ajettiinkin suoraan heidän pihaansa ja käytiin oikein ovelta houkuttelemassa meille retkiseuraa. Ei tarvinnut kauaa houkutella. Pulsa oli taas ihana! Aika erilainen kuin kesällä, mutta yhtä söpö. Uunien kyljet hohkasivat lämpöä, väkeä riitti ja puotikin oli saanut jouluasun. Lapset ihastelivat ja hipelöivät kaikki kaupan ihanuudet, istuttiin lampaantaljoilla kahvi- ja mehutauolla, kuultiin aseman isännältä talojen historiasta ja tehtiin pienet ostokset. Koko Pulsan porukka on jotenkin todella sympaattista väkeä. Heillä on aikaa hymyillä, tarjoilla lisää kahvia suoraan pöytään ja vaihtaa muutama sana vaikka koko ajan oli vähän hoppua väenpaljoudesta johtuen. Pulsassa on käynyt toukokuusta lähtien 8500 ihmistä. Hurja määrä! Paikallislehtikin päivitteli määrää, kun kohde sijaitsee keskellä ei mitään.Voinette arvata, että neiti olisi ostanut jokaikisen Mailegin tontun, hiiren ja keijun meille. Kotona puhui sitten minut ympäri kaivelemaan tonttuja esiin. Suostuin sillä ehdolla, että ne pysyvät hänen huoneessaan. Illalla kuulin kun samainen neiti kärtti isältään joulukuusta. Kehen lie tullut :)


9 kommenttia:

 1. Minäkin voisin ottaa tontut esiin :D ❤️ Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen minäkin, mutta nyt en enää. Ehdin kyllästyä ennen joulua ;) Ennen myös riisuin joulun heti uudenvuoden jälkeen viimeistään. Nyt menee kepoisasti loppiaiseen. Kiitos, samoin sinne!

   Poista
 2. Voi että tulee nostalginen olo kun näkee Mailegin tonttuja. Kohtahan niitä saa tosiaan kaivella. Taidan tosin hetken vielä odotella. Mutta marraskuussa meinaan jo laittaa tähden ikkunaan!
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Vuosien mittaan meillekin on kertynyt noita tonttuja yhden päiväkotiryhmän verran. Lapset ovat jakaneet ne keskenään, toiselle tytöt ja toiselle pojat. On ne vaan söpöjä ja eka tonttuni täyttää tänä vuonna jo 10 vuotta. Silloin niitä ei saanut vielä oikein mistään. Muksaa viikkoa myös sinne!

   Poista
 3. Kivalta näyttää Pulsan aseman joulu! Tarviikin varmaan mennä käymään itsekin. Kesällä käytiin sinun blogistasi saadun vinkin myötä ja tykättiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että näistä jutuista on ollut hyötyä :) Kannattaa käydä katsomassa myös joulu!

   Poista
 4. Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Todella tunnelmallisia kuvia, ihanat Mailegit!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥