torstai 10. joulukuuta 2015

juhlavalmisteluja


Loppuviikko menee näissä tunnelmissa. Vauva saa lauantaina nimen ja miehen puvunhousut ovat edelleen ompelijalla, poikien hiukset leikkaamatta, ristiäislahja ja -kortti kaupassa ja yhdet pikkujoulut juhlimatta. Mutta muutama pellillinen marenkeja  on paistettu, tyllit ojennuksessa ja miehellä uusi paita ja minulla mekko. Ja muutkin asiat työnalla. Oliskos teillä vinkkejä, millä aineella saisin neidin kiharat pysymään? Vanhat carmenin lämpörullat kyllä kihartavat tuon paksun pehkon, mutta että pysyisivät kiharalla. Lindexiltä löysin neidille kultaiset sukkikset ja zarasta ihanan tähden hiuksiin. Nuo ballerinat ovat muutaman vuoden takainen lahja kummilta.


6 kommenttia:

 1. Kääk miten suloiset baltsut! Ihanaa päivää ja suloista loppuviikkoa, ihania järjestelyitä siellä menossa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös :) ovat tytönkin mieleen, kiilteleväthän nämä ihanasti.

   Poista
 2. Ihanat :) Mulla itellä ainakin pysyy kiharat ainoastaan jos laittaa kampaussuihketta alle ja lakkaa erikseen jokaiseen kiharaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiinhan ne pysymään,tosin suoristuivat illan mittaan aika paljon. Pääasia että oli kiharat juhliin mentäessä ja tukan sai pitää auki, toisin kuin arkena.

   Poista
 3. Meillä tehtiin itsenäisyyspäivän juhliin kiharoita. Laitoin muotovaahdon ensin, kihartaessa lämpösuojasuihkeen ja lopuksi reilusti lakkaa. Hyvin kestivät... :) -SN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suoristusrautaa pitää kokeilla seuraavaksi. Nyt rullia olisi saanut olla tuplamäärä noihin hiuksiin.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥