keskiviikko 30. joulukuuta 2015

no onkos tullut kesä


Vielä ennen kunnon talvea ja lumimyräkkää (eikös sitä luvattu sunnuntaiksi?) muutama kuva tänne talteen joulun säästä. Sunnuntaina ulkoiltiin ihanassa auringonpaisteessa koko porukka. Lapset toivoivat eväitä mukaan ja meinattiin, että kävellään rantaan ne syömään. Tuuli oli niin kylmä, että lopulta syötiin eväät tuossa "omassa" metsässä. Neidin suu meni vähän mutruun, kun poikien ehdottamalta eväspaikalta näkyi oman kodin portaat. Koukattiin sitten kulman taa. 


Tänään olikin jo oikein napakka talvikeli. Vein lapsia aamulla siskon luo hoitoon ja mittari näytti välillä jo -13,5 'C. Hur, tuntuu tosi kylmälle, kun ei ole tottunut pakkasasteisiin. Piti oikein kaivaa kunnon takki ja talvinilkkurit esiin. Koko talven on saanut mennä matalilla "syyskengillä". Luonto oli kauniin kuuran peitossa. Valoisan ajan tosin vietin ensi vuoden lukujen kimpussa töissä. Huomisen jälkeen alkaa pieni loma ja päästään päivälläkin ulos ja toivottavasti vaikka luistelemaan.

Huomenna näette taas perinteisen Melukylän vuosikatsauksen. Tänä vuonna kokosin sitä jo ennen uudenvuoden aattoa. Monesti olen nimittäin kamalalla kiireellä kirinyt jutun kasaan juuri ennen vuoden vaihtumista. Huomenna aion viettää sen hetken muualla kuin koneen ääressä. Vaikka viinin ja juustojen kanssa sohvan nurkassa. Kiitos tästä vuodesta ja kuullaan taas ensi vuonna. Te teette tästä jutusta sen mitä se on. Kiitos ♥

2 kommenttia:

  1. Minä olin niin iloinen, kun reissulta kotiin palatessa oli pakkaskeli. Tuo kuura on kaunista! On aika kiva odotella sitä luntakin. Ihanaa uutta vuotta Melukylään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös se luvannut lunta sunnuntaina. Lapset odottavat pulkkamäkeen pääsyä ja jo pakkanen tekee ulkoilusta paljon kivempaa. Huomenna jos pääsisi luistelemaan :)

      Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥