sunnuntai 13. joulukuuta 2015

vauvalla on nimiVauvalla on nyt nimi ja joulupukkikin osaa tuoda oikeat lahjat -totesi kastepappi. Keskiveli sai kuivata vauvan hiukset ja isoveikka sytyttää kastekynttilän. Silmäkulmia pyyhki yksi jos toinenkin. Juhlan lopuksi laulettiin Jumalan kämmenellä, kaikki mukana leikkien papin pyynnöstä. Lapset osasivat sen heittämällä. Öpö sai söpön nimen ja kauniit juhlat ♥ Nimen takana on hauska "tarina". Meidän neidin nimeksi oli kirjattu sairaalan papereihin sama nimi, mutta koska vauvalla oli syntyessään pikimusta tukka, ei hän näyttänyt yhtään sille nimellä. Nyt nimi on toisella, vaaleatukkaisella serkulla. Kolmantena nimenä kulkee Maria, joka on myös minun, siskoni, meidän serkun, neidin ja vauvan toinen nimi. Kaikilla pojilla kulkee yhtenä nimenä Tapani, joka on sekä minun että siskon miehen toinen nimi. Sattumalta. Tällä pimeydellä valokuvaaminen oli superhaastavaa, mutta tunnelmia saatiin kuitenkin tallennettua.

Meidän juhlavalmisteluihin saatiin kulumaan lähes koko aamu, kun pestiin, föönattiin ja käherrettiin neidin hiuksia. Totesin, että omat hiukseni on parasta sipaista vain nopsalle nutturalle. Kummini vanhat Carmenin lämpörullat toimivat edelleen loistavasti. Poimin näitä aina kirpparilta mukaani, jos kohdalle osuvat. Loistavat.Ystävä sä lapsien,
katso minuun pienehen.
Minne käynkin maailmassa,
sinä olet hoitamassa.
Onni täällä vaihtelee,
taivaan Isä suojelee.Tänään ohjelmassa olisi joulumarkkinat ja vähän vielä joulupukin hommia. Iltapäivällä lasten kauneimmat joululaulut. Mukavaa kolmatta adventtia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistäsi ♥