sunnuntai 6. joulukuuta 2015

viikonloppuna


Onnea Suomi ja hyvää itsenäisyyspäivää! Me miehen kanssa herättiin tähän itsenäisyyspäivän aamuun Holidayclubilla. Eilen juhlittiin siellä miehen firman pikkujouluja ja meille oli varattuna ihana huone Castle hotellin puolelta, joka on aikuisten hotelli. Kattoikkuna, kaksimetrinen muhkea sänky, untuvapeitot ja hiirenhiljainen huone, vain sateen ropina ikkunaan. Arvatkaa vaan ollaanko nyt myymässä meidän rautasänkyä ja suunnittelemassa ISON sängyn hankintaa. Oliskos teillä suosituksia mistä sellaista etsiä? Harkitsin jo laittavani hotellille sähköpostia ja kysyväni mistä sängyt on ostettu. 

Ilta kuluu linnanjuhlia seuraten ja jotain herkku iltapalaakin suunnittelin. Sade piiskaa ikkunoita ja kynttilät palavat. Itsenäisyyspäivän paraati herätti lasten kanssa keskustelua siitä, miksi tänään juhlitaan. Mietittiin pienen vauvan kanssa evakkoon lähtenyttä isomummoa, sotaa ja armeijaakin.


4 kommenttia:

  1. Hyvää itsenäisyyspäivää teille :)

    VastaaPoista
  2. Me hankimme pari kuukautta sitten uuden 180cm leveän, älyvaahtosängyn vai mikä lie olikaan.. Ja ohan hyvä nukkua!! On tilaa eikä ole aamuisin paikat jumissa. Vaikka olikin hintava, päätettiin panostaa, sillä aika suuri osa ajasta siellä tulee vietettyä.. :)Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
  3. Minäkin kaipaan vinkkejä :) Nuorimmainen kun nukkuu aina meidän välissä, niin tuntuu sänky jo liian kapealta... Ihanaa luxusta tuollainen yö! Kauniit kuvat sinulla :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥