perjantai 1. tammikuuta 2016

ensimmäinen sivuEnsimmäiselle sivulle uutta vuotta kirjataan muistot vuoden viimeisestä päivästä. Vauhdikas ja kiireinen päivä töissä ja rauhallinen ilta oman perheen kesken kotona. Käytiin katsomassa kahdet raketit, poltettiin muutama tähtisädetikku ja oltiin kaikki omissa sängyissä puolen yön aikaan. Vuoden ensimmäiseen päivään sai herätä aurinkoisessa, kirpsakassa pakkassäässä. Villatakit ja villasukat ♥ Luntakin on hieman. 010116 on lasten serkun 16-vuotis synttäripäivä. Ihan kuten neljänätoista edellisenäkin vuonna, ajeltiin nytkin tunnin verran niitä juhlimaan.  Vuotta on turha kuvitella aloittavansa kevyesti, sillä tässä kyläpaikassa pöytä on aina katettu toinen toistaan ihanimmilla herkuilla. Ja kaikkia on pakko maistaa. Niin oli nytkin ja jatkettiinpa vielä toiseen kattaukseenkin. Tuo upea piparkakkutalo on sankarin itsensä tekemä. Wau! 


Onnellisia hetkiä alkavaan vuoteen ♥ Heti huomiseksi lapsilla oli toive luistelusta. Jos pakkanen vain sallii niin se kyllä toteutetaan. Mutta nyt, kun lapset nukkuvat, pääsen aikuisten iltapalan kimppuun. Foccaciataikina kohoaa uunissa ja salaatti odottaa tekijäänsä. Ihanaa, kun viikonloppu vasta alkaa ja pieni loma jatkaa sitä!

Alempaa löydät eilisen katsauksen menneeseen vuoteen.

7 kommenttia:

 1. Heti rupesi tekemään mieli focacciaa :) "Täytyy" kyllä syödä noi uudenvuoden herkut ensin pois. Ihan mahtava piparkakkutalo, vähän toista kuin meikäläisen kyhäelmä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Focaccia on niin hyvää! Suolaista leipää neidin mielestä. Hän söi aamupalalla meiltä jääneet palat :) Serkku oli itse suunnitellut tuon piparkakkutalon. Me ollaan tehty joskus muumitalo, mutta ei enää vuosiin.

   Poista
 2. Onpa upea piparkakkutalo ja persoonallinen! Hyvä,että glitterit puuttuu..Meillä pojanpoikien kanssa oli kunnianhimoinen suunnitelma:ISO LINNAKE,joka rakennusväsymyksen uuvuttamilta arkkitehdeilta kilpistyi matalaksi majaksi.Hauskaa oli kumminkin<: Kaikkea hyvää Uuteen Vuoteen 2016(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Ja itse suunniteltukin vielä. Matala majakin kuulostaa kivalle :) ja tietysti se yhdessä tekeminen on parasta.

   Poista
 3. Hei ihanaa uutta vuotta, olkoon se lempeä!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥