sunnuntai 24. tammikuuta 2016

viikonlopun parhaat


Olipa meillä mukava viikonloppu! Täynnä kivaa touhua niin, että se hujahti ohi melkein huomaamatta. Huomasin olleeni viikon aikana oikea mielensäpahoittaja (aika inhottava tunne huomata se itsekin ja ärsyyntyä siitäkin) ja otin nokkiini niin päiväkodin ulkoilumattomuuden jatkumisesta kuin koululaisen tehtäväryöpystäkin. Ja kaikesta muustakin. Viikonloppu oli sitävastoin täynnä ilahduttavia asioita. Tässä meidän viikonlopun parhaat:


Viikonlopun paras iltariento oli Cheekin keikka esikoisen kanssa kaksin. Vitsit miten seuralaistani jännittikään! Eväänä suklaapatukat ja korvilla Peltorit. Puolentunnin autojonossa seisominen keikan jälkeen vain huvitti, sillä meillä oli lämmin auto odottamassa parkkipaikalla. 

Viikonlopun parhaat juhlat olivat koululaisen luokkakaverin synttärit jäähallilla. Punaposkisia ja sopivasti väsytettyjä poikia saatiin hakea kotiin.

Ilahduttavimmat kukkalöydöt tein kantakukkakaupastani. Lumipalloheisi piristää tämän viikon tulppaanikimppua. Vaikka en ollut sidontaa ihan tyytyväinen, tuli kimpusta aika kiva.


Viikonlopun parhaat vieraat toivat tullessaan ruuat ja valmistivatkin ne. Luksusta.

Paras jälkkäri oli sitten meidän vastuulla ja tein popcorn-kermatoffeejuustokakkua Marjan ohjeella. Aika kiva makean ja suolaisen liitto.

Suloisin koirakaveri oli Peppi. Koira joka sai jo kesällä lapset pauloihinsa. Niin kiltti ja niin söpö. Koskahan lapset ovat saaneet viimeeksi ulkovaatteet päälleen niin ripeästi kuin eilen Pepin kanssa lenkille lähtiessään. 

Paras siivoaja oli tuo samainen koira. Ei murun murua lattialla eikä yhtään huomaamatonta jääkaapillakäyntiä.



Onnistunein päivä oli se, jona puhelin unohtui kassiin koko päiväksi, kukaan ei malttanut tiskikoneen kimppuun vaikka pöytä oli ruuan jäljiltä täynnä astioita, aikuisten iltapalalle avattiin vielä oma viinipullo ja uni tuli kun kaatui sänkyyn. Päivä jona meillä oli vieraita ♥

Viikonlopun parhaat viinilöydöt tehtiin etiketin perusteella. Kuvassa alla uusin "kivoin etiketti" löytö.



Parhaiten ajankulun huomasi siitä, että kynttilät ehtivät palaa loppuun ja niin lapsien kuin koirankin silmät lurppasivat.


Viikonlopun paras asu oli merinovillakerrasto. Ehdottomasti! Jokaisen euron arvoinen. En enää yhtään ihmettele miksi lapset viihtyvät niissä kaiket päivät. 

Urheilut hoidettiin luistelemalla kahden tunnin verran edellisestä päivästä tutun kokoonpanon kanssa. Ensimmäistä kertaa ei kentällä palellut, kiitos merinovillan ja vain -2'c pakkasen. 


Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikonloppu! 
Pienet asiat ovatkin usein niitä isoja!

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa oikein mukavalle. Täällä hiihdettiin, lasketeltiin ja pulkkamäkeiltiin. Kyllä huomaa että on nökötetty sisätiloissa pakkasten vuoksi jo ihan tarpeeksi.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa olleen rentouttava ja mukava viikonloppu! Me rötvättiin kotona. Tai minä ;) Lapset kävivät moneen otteeseen ulkona luistelemassa ja hiihtämässä. Lunta sateet tulivat, joten ulos ei tullut lähdettyä (seli, seli).

  Teillä on niin kaunista <3 Tuollaisesta ruokakomerosta haaveilen aina vaan. Kunhan meillä on oma talo taas joskus, sinne täytyy kyllä tehdä vastaava, niin soma!

  Mukavaa alkavaa uutta viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat ja kuulumiset sieltä ❤ Meillä mies oli töissä melkein koko viikonlopun mutta me muut vietettiin aikaa kotosalla, ulkoiltiin, herkuteltiin ja askarreltiin. Toki viikonloppuun mahtui myös "sopiva"määrä sisarusten kinastelua ja kotitöitä ☺ Kiva vkonloppu täälläkin takana- mukavaa alkavaa viikkoa sinne ❤

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat ja kuulumiset sieltä ❤ Meillä mies oli töissä melkein koko viikonlopun mutta me muut vietettiin aikaa kotosalla, ulkoiltiin, herkuteltiin ja askarreltiin. Toki viikonloppuun mahtui myös "sopiva"määrä sisarusten kinastelua ja kotitöitä ☺ Kiva vkonloppu täälläkin takana- mukavaa alkavaa viikkoa sinne ❤

  VastaaPoista
 5. No jopas kuulostaa ja näyttää kivalta! Merinovilla on pop täälläkin!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥