tiistai 2. helmikuuta 2016

aika päivittyä


Uusi ikä, uusi ulkomuoto. Toinen minulla, toinen blogilla. Totutellaan ja opetellaan selviytymään näiden kanssa ja ollaan armollisia ja kilttejä itsellemme ja ystävällisiä muille. Sillä pärjää pitkälle.

♥ ♥ ♥

Blogin ulkoasu kaipasi jo pitkään päivitystä. En vaan oikein tiennyt mitä ja varsinkaan miten. Onneksi mies osasi vähän auttaa ja kokeilemalla oppii. "Älä luovuta, koita uudestaan" laulavat lapset välillä toisilleen. Nyt ilme tuntuu kevyemmälle ja selkeämmälle. Mitä te tykkäätte?

5 kommenttia:

 1. Oikein raikkaalta näyttää, tykkään! Ja onnittelut sinulle!

  VastaaPoista
 2. itse kaipaan vain sitä, että blogin otsikkoa painamalla sain kaikki päivityset näkyviin samaan rimpsuun, ilamn, että pitää sivupalkista näpsäyttää jokainen erikseen auki. mutta ihana ihana blogi sinulla, jota mielelläni luen ja kuvia ihailen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitääpä tutkia tuo, kun seuraavan kerran istun koneen äärellä. Sitä ennen saat kaikki rimpsuun ainakin niin, että rullaat sivun alalaitaan ja painat sieltä etusivu linkkiä. Tai kun kirjoitan pelkän osoitteeen (melukylantalo.blogspot.fi) selaimeen, aukeaa se suoraan niin, että kaikki ovat yhdessä pötkössä.

   Poista
  2. Nyt pitäisi toimia kuten ennenkin :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥