keskiviikko 24. helmikuuta 2016

kevään värejä


Ihana auringonpaiste ja siivouspäivä. Siinä muutama hyvä syy saada paikkoja vähän raivattua ja miettiä keväisiä juttuja kotiin. Nostelin kynttilänjalkoja ja lyhtyjä jo vähän ylähyllyille ja tekisi muutenkin mieli taas karsia kaikkea ja kaikkialta. Lastenhuoneissa nyt ihan etunenässä.

Olkkari sai vähän uutta ilmettä ja tsadaa, tässä on uusi olkkarin taulu. Ja sama jokakeväinen koralli väri. Pönttiksen vieressä on ollut perhosjuliste niin kauan kuin ollaan täällä asuttu. Juliste, joka on kyllästyttänyt jo pitkään, mutta jonka tilalle en ole löytänyt just sitä oikeaa. Kyselin vähän apujakin kivoista printeista, mutta kun mikään ei ollu heti "wau", jäi ajatus muhimaan ja muutama viikko sitten keksin mitä seinälle laitetaan. Laitettiin lahjapaperia. Niitä ne perhosetkin taisi olla. Just eikä melkein hyvä nyt ja varsin edullinen vaihtaa kun kyllästyy. Ja ehkä parasta on se, että kellään ei oo samanlaista. Mieheltä arvuuttelin "taulun" hintaa ja veikkasi viittäkymppiä. Korotin vielä muutamalla kympillä ja nauroin päälle. Todellinen hinta lienee muutamia kymmeniä senttejä. Taulun alla on ollut vanha marjapuuron värinen nojatuoli, joka tosin on edelleen evakossa joulukuusen tieltä. Passasi kivasti meidän makuuhuoneeseen, joten olkoon siellä toistaiseksi. Nyt haluaisin löytää jonkun kevyemmän maton olkkariin. Villamatto joutaisi kesän ajaksi jemmaan. Mutta mistä? Ja millainen?

Muutama päivä töitä vielä ja sitten olisi talviloman aika. Ihanaa ❤ Kesälomiakin merkkasin jo kalenteriin. Ei siihenkään enää niin kauaa ole.
4 kommenttia:

 1. Ihana taulu ja pallin väri!Hei,mullon tollanen turkoosi naulakko samanlaisilla koukuilla, on keittiössä. Mietin minäkin jotain uutta mattoa graafisin kuvioin..kodin 1stä aattelin kattoa ekaksi....ihanaa keväänodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinne. Huomenna onkin jo maaliskuu :) kevätkuukausi.

   Poista
 2. Hyvää hiihtolomaa!! :D
  SN

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥