maanantai 29. helmikuuta 2016

talviloma


Kivaa karkauspäivää ja hyvää lomaa meille kaikille talvilomalaisille. Tänä vuonna sää näyttää vihdoin suosivan. Paljon lunta, pikku pakkanen ja auringonpaiste. Muutamana vuonna taaksepäin talvilomaviikot ovat olleet täynnä plussa asteita, loskaa ja vesisadetta. Juuri muisteltiin vuoden takaista talvilomaa Tahkolla. Tiet olivat niin täynnä loskaa, että välillä ihan hirvitti. Lapsille oli pakattu kahdet toppavaatteet märän kelin takia. Onneksi se ei kuitenkaan menoa haitannut ja meillä oli kiva ja onnistunut loma. Jos haluat kurkata, niin jutun löydät reissussa tunnisteen takaa. Tänä vuonna päästään varmasti hiihtämään, ekaa kertaa koko talvena. Mummi pitää taloa pystyssä ja me ollaan matkalla Pohjoiskarjalan maisemiin. Kohti Kolia. Tiet ovat sulat, aurinko paistaa, lapset ovat tyytyväisiä ja auto  on tupaten täynnä tavaraa. Eilisen pakkauskriisin  (kuka tunnistaa; itse pakkaat omat ja lasten tavarat ja kaiken muunkin tarpeellsen ja mies omansa ja muistutat vielä häntäkin onko kaikki nyt varmasti :D) jälkeen hyvä alku lomalle!Huomenna on muuten jo maaliskuu! 
Ensimmäinen kevätkuukausi. 

3 kommenttia:

  1. Ihkua lomaa! Meillä se on jo takana, mutta tuon pakkausmetodin tunnistan... Enää se ei ole kriisi, koska olen jo siihen niin tottunut. Onneksi lapset osaavat jo vähän hoitaa omia pakkaamisiaan.

    VastaaPoista
  2. Nyt on kyllä ollut kivoja talvikelejä ja kunnon talvipuuhia, hiihtoa ja luistelua. Tosin mun loma meni Prahassa, mutta lapset pääsi tätinsä luo ja sukset sekä luistimet pakattiin mukaan. Tällä kertaa aloitin pakkaamisen monta päivää aiemmin, eka esikoisen vaatteet, sitten kuopuksen ja lopuksi omat. Vähän väheni stressi.

    VastaaPoista
  3. Ihana tapetti alimmassa kuvassa :-) Mistä se on peräisin tai mikä valmistaja?

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥