tiistai 29. maaliskuuta 2016

arjesta juhlaaIlmoita, että ollaan vielä viikko lomalla -totesi toinen lapsista. Siinä sitten mietittiin miten loma tuntuu lomalta ja viikonloput viikonlopuilta, kun välillä on arkea. Välillä sitä tylsääkin. Ja loppujen lopuksi kuitenkin just sitä parasta. Eikä tässä ole koulujen kesälomaan kuin muutama kuukausi. 

Nyt on aika siivota pääsiäiskoristeet jemmaan, vaihtaa suklaat salaattiin, nauttia näistä ihanan valoisista illoista ja jatkaa viikonloppuisin pyykinkuivatusta pihalla. Ihan parasta! Eka lakanapyykki kuivui hetkessä aurinkoisella seinustalla. Koululaiselle kaivoin välikausivaatteet ja kevätkengät polttelee niin lasten kuin äidinkin mielessä.Aurinkoista loppuviikkoa! 
Arki on taas toisista totta, kun tänään pääsen kiinni siihen töissä odottavaan katastrofikasaan hommia. Huhhah (sanansyöttö ehdotti -juhlat. Oliskin.)! Teillä on toivottavasti kevyempi arkeen paluu ja lyhyt työviikko.

4 kommenttia:

 1. Täällä arki alkaa melko kevyesti :)Itse olen vielä kotona kahden pienimmän kanssa,syksyllä olisi paluu työarkeen. Koululaiset lähtivät juuri.Kuten kirjoitit,nautitaan näistä valoisista illoista ja odotellaan viikonloppuja :) Aurinkoista viikkoa kauniiseen kotiinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin siellä mukavat oltavat :) Kotona oli kiva olla, tosin välillä "aika" rankkaakin. Mukavia päivitä teille!

   Poista
 2. Valoisat päivät ovat tosiaan täällä. Jaksan ihmetellä sitä! Mukavaa viikkoa sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihmettelen minäkin. Ja lapset, kun nukkumaan käydessä on valoisaa. Eilen tultiin pyörälenkiltä seitsemän aikaan ja eipä olisi arvannut aikaa, jos kelloon ei olisi katsonut. Ihanaa ♥

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥