torstai 10. maaliskuuta 2016

huippuloma huipulla
Ihana Koli ♥ Meillä oli ihan huippu loma Kolilla. Oltiin tänä vuonna poikkeuksellisen aikaisin varaamassa reissua ja onnistuttiin saamaan viiden päivän loma hyvään tarjoushintaa. Kirjoitan hotellista vielä erikseen (Ihan itse maksettiin, mutta vinkiksi teillekin). Viime vuoden tapaan vietettiin ensin viikonloppu kotona ja lähdettiin reissuun vasta maanantaina. Kotiin palattiin perjantaina, joten loman lopuksikin oli vielä viikonloppu kotona ennen arkeen paluuta. Viime talven Tahko oli kiva, mutta kyllä kansallismaisemat veivät nyt voiton ylivoimaisesti. Mietittiin kyllä miehen kanssa, että viime vuonna sääkin oli huonompi ja meillä lyhyempi reissu. 

Lapsista jännää oli jo kiskohissi parkkipaikalta hotellille. Sää oli ihanan aurinkoinen koko reissun ajan ja maisemat hurmasivat heti meidät kaikki. Ihan ensi töikseen vaihdettiin toppahousut jalkaan ja kiivettiin ylös katselemaan maisemia. Lapset kierivät ja pyörivät umpihangessa, löysivät puiden alle muodostuneita kivoja majoja ja laskivat mäkeä niin, että olisi voinut luulla heidän näkevän lunta ensimmäistä kertaa elämässään. 

"Ei talvikunnossapitoa" 
ei haitannut :) 


Matkaseura on mainiossa iässä, joten hiihdettiin, lumikenkäiltiin ja lasketeltiin. Laskettiin pulkkamäkeä menestyksekkäästi, sillä sekä poika että mies voittivat liukurikisassa poikien ja isien sarjan. Palkintona oli hampurilaisateriat, joten kannatti osallistua. Lisäksi lapset pääsivät Pielisellä hevosajelulle, ehdittiin lukea, saunoa, nautiskella kylpylässä, herkutella ja nähdä kavereitakin. Koli taitaa olla sopivan matkan päästä meiltä, sillä joka päivä näin jotain tuttuja. Päivät olivat niin täynnä ohjelmaa, että illalla ei tarvinnut unta odotella. Ja perjantaina kaikki olivat valmiita kotiin. Loma oli siis sopivan mittainen ja tehnyt tehtävänsä. Luulenpa, että näihin kansallismaisemiin palataan vielä ♥4 kommenttia:

 1. KOLI on kyllä kaunis...me asutaan tässä melko lähellä...ootte ajanut meiän ohi...jos joensuusta päin kuljitte :D just tuossa haaveilin et keväinen patikka retki on tänä vuonna toteutettava...kun se on vauvan takia jäänyt nyt väliin! ihanaa kevättä siulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teidän ohi taidettiin ajaa. Joensuussa käytiin kaupassa. Hassua oli, kun harvoin ajetaan pohjoiseen päin, miten tyhjät kaikki tiet olivat. Ihan omassa seurassaan sai ajella. Toisin kuin tästä etelään. Teillä onkin huippu kohde ihan lähellä ♥

   Poista
 2. Täälläkin yksi Kolin naapuri. Liian kauan on aikaa edellisestä kerrasta, kuvat saivat kaipaamaan. Jospa vielä tänä vuonna ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koli ♥ mekin palataan vielä varmasti. Onneksi on tästäkin ihan kohtuullisen matkan päässä.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥