lauantai 19. maaliskuuta 2016

karkkipäivän pastelliset värit


Viikonloppu, täällä taas :) Pizzaperjantai, humputtelut kaupungilla, puhtaat lakanat, yhdelle päikkärit ja karkkipäivä. Siinähän ne tämän viikonlopun tärkeimmät. Huomenna virvotaan kummit ja mummut ja meinattiin viedä tänä vuonna vähän perinteestä poikkeavat "virpomavitsat" niiden perinteisten lisäksi. Näytän ne, kunhan asianomaiset ovat ensin saaneet ne :) Viikko sitten käytiin katsomassa, joko pajunkissat olisivat sopivan pörröisiä, mutta miehen mielestä ne olivat lähinnä naurettavan pieniä ja suoria. Huomaan olevani se tyyppi, joka voisi ostaa valmiiksi kerätyt hyvännäköiset oksat suoraan torilta. No muutama oksa kelpuutettiin ja poika askarteli muutaman oksan lisää koulussa. Niillä meinattiin pärjätä, tänä vuonna kun lähes puolet virvottavista on reissussa.

Kuvat eivät liity pääsiäiseen eikä oikein juttuihinkaan. Ne ovat meidän makkarin työnurkkauksesta. Kuten kuvista huomaa, makkarin yksi seinä on edelleen tuolla vanhalla kukkatapetilla. Tapetilla, jota aina välillä vihaan ja jota aina välillä rakastan. Monesti olen miettinyt seinän maalaamista, mutta koskaan en ole ollut kuitenkin niin kyllästynyt siihen, että olisin jaksanut ryhtyä maalauspuuhiin. Hiirimattona toimii yksi rakennusaikaisista tapettinäytteistä ja seinällä roikkuva tapettipala on se, jota piti tulla vessaan, mutta jonka valmistus oli lopetettu juuri, kun olisin sitä tilannut. Vieläkin vähän harmittaa vaikka toki nykyinen vaaleanpuna- kultainen tapetti on sekin kiva. Lamppu on äitini kirppislöyty ja sain sen nimipäivälahjaksi.
Kevät ja pastelliset värit kulkevat meillä aina käsikädessä. Siitäkin huolimatta kaivoin kaikki Greengaten kuppini kaapeista ja blogin fb sivuilla onkin niihin jo ilahduttavan pitkä jono. Niin ihania kuin ne ovatkin, on niiden aika meillä ohi. Ajattelin käyttää kirppisrahat sitten taas johonkin uuteen. Muutama vuosi sitten myin rippilahja astiastoni ja ostin rahoilla Vitran tuolin. Yksi ilahduttavimmista päätöksistä. Ei ne kaapissa seisovat ja pölyttyvät kupit tuoneen samaa oloa kuin ruokapöydän päässä nököttävä mieleinen tuoli.

Aurinkoa lauantain iltapäivään ♥

6 kommenttia:

 1. Ihanan raikas on tuo turkoosi sävy, tykkään kyllä tapetistakin kovasti!
  Aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on ollu meille aina vähän liian beige. Yliannostus kai. Mutta tuossa nurkassa aina välillä ihan kiva :)

   Poista
 2. Onpas kiva tuo sun "taulunkehys-moodboard"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tehty joskus aikanaan Parolan Katjan ohjeilla. Setäni jemmoista löytyi tuota "taustaa". En muista millä nimellä sitä kutsuttiinkaan. Näitä on useampi meillä.

   Poista
 3. Mäkin kiinnitin heti huomioni tuohon ihanaan taulu-muistitauluun. Hauska idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevä on. Ja helppo vaihtaa kuvia kun kyllästyy :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥