tiistai 22. maaliskuuta 2016

kerro minulle jotain hyvää


Jos et ole vielä lukenut tuota Jojo Moyesin kirjaa "Kerro minulle jotain hyvää" niin lue ihmeessä. Itkettävän ihana ja niin koukuttava. Lähes 500 sivua täynnä mitä suloisinta tarinaa. Tähän on ilmestynyt itsenäinen jatko-osa "Jos olisit tässä" ja odotan kuumeisesti sen ilmestymistä pokkarikokoisena. Tosin en ole varma maltanko vai onko pääsiäiseksi pakko ostaa tuo kirjana kuitenkin. Meillä ei ole kirjahyllyä enkä tykkää kirjojen jemmaamisesta, joten pokkarit olisivat kivempia. Viime kesänä luin Mayesin "Ole niin kiltti, älä rakasta häntä". Sekin oli ihana. Kertokaahan parhaat pokkarivinkkinne. Kesäloma ja riippumatto lähestyvät :)

8 kommenttia:

 1. Minulla on nämä mainitsemasi molemmat, kumpaakaan en ole vielä aloittanut :) eka pokkarina, toinen ihan kirjakirjana. Jospa pääsiäisenä ehtisin aloittaa. Itse säilön mielelläni kirjahyllyyn, sen verran herkulliset ovat molempien kannetkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloita ihmeessä! Huomenna on kyllä pakko poiketa kirjakauppaan. Nuo kannet on muuten tosi ihanat.

   Poista
 2. Minulla on nämä mainitsemasi molemmat, kumpaakaan en ole vielä aloittanut :) eka pokkarina, toinen ihan kirjakirjana. Jospa pääsiäisenä ehtisin aloittaa. Itse säilön mielelläni kirjahyllyyn, sen verran herkulliset ovat molempien kannetkin :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Ole hyvä :) oli pakko jakaa, kun oli niin ihana!

   Poista
 4. Kiitos kirjavinkistä! Itse pidän kovasti Maeve Binchyn kirjoista, ainakin osa on ilmestynyt myös pokkarina. Harmittoman mukavaa luettavaa, mistä jää hyvä mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et tule pettymään! Binchyn kirjoja olenkin joskus lukenut. Ainakin Italian illat ja Talo Dublinissä. Pitäisikin etsiä lisää hänen kirjojaan ja voisihan nuokin lukea uudelleen :)

   Poista
 5. Kiitos kirjavinkistä! Itse pidän kovasti Maeve Binchyn kirjoista, ainakin osa on ilmestynyt myös pokkarina. Harmittoman mukavaa luettavaa, mistä jää hyvä mieli.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥