lauantai 5. maaliskuuta 2016

kotona paras


Ihanaa olla taas kotona. Hyvän loman tunnistaa kyllä siitä, että kotiin on kiva palata ja sitä jo vähän odottaa. Meillä oli ihana loma ja takana kivat viisi päivää Kolilla. Päivät täynnä touhua ja tekemistä. Uusia kokemuksia. Eilen sitten ajeltiin aamupalan ja pulkkamäen jälkeen kotiin. Mikä ihana tunne, kun olikin vasta perjantai ja kokonainen viikonloppu kotona vielä edessä. Ihka ensimmäisenä saatiin sytytellä tulet pönttikseen (sisällä himpun yli +17`c) ja kaivaa villasukat jalkaan. Kotoisaa. Oma sänky ja untuvapeitto. Onkohan parempaa. Tänään puretaan laukkuja, pestään pyykkiä ja myyssätään kotona. Kaikilla omat touhut omissa oloissaan. Lomalle ostamani kirja polttelee kokoajan lukemaan. Lomapuuhaa sekin. Viettäkää kiva viikonloppu! Kolilta on paljon kuvia, joten seuraavaksi ehkä sitten niitä.8 kommenttia:

 1. Ihana tyynypino :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Tuota hyllyä ei oltu suunniteltu meidän keittiöön, mutta löydyttyään sopi sinne loistavasti. Tuohon kohtaan oli tulossa vitriinikaappi keittiöfirmasta. Se on nyt maalikaappina varastossa :)

   Poista
 3. Onpa ihana tuo puukaappi ja keittiö muutenkin!
  EllenR
  http://helpostionnellinen.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hyllykkö on oma lempparini myös :) Ja varsin toimiva, vaikka aluksi moni ihmettelikin noita avohyllyjä ja niihin kerääntyvää pölyä.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥