keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

melkein zen

Ronja Tyrenin fb sivuilta poimittu
Hassu tunne huomata poimivansa kaikkea työhön ja stressiin liittyviä ajatuksia ja juttuja näin kesken kiireisimmän työviikon. Voiton puolella jo ollaan, joten tästäkin rutistuksesta selvitään hengissä ja ainakin kohtalaisen täysijärkisenä :) Onnea on, kun saa tehdä työtä, mikä on mielekästä ja kivaa (ainakin suurimman osan ajasta, ainahan ei edes voisi olla), palkitsevaa ja mikä parasta, ihan parhaan tiimin kanssa. Ja sopiva määrä stressiä saa suoriutumaan entistä paremmin, eikös se usein niin ole. Vuosien mittaan sitä onneksi oppii asettamaan asiat tärkeysjärjestykseen, venymään tarvittaessa mutta pitämään huolen myös itsestään ja omasta jaksamisestaan. Kantapään kautta kylläkin. Ja kaikkea ei onneksi aina tarvitse tehdä itse. 

Omia jaksamisen avaimiani ovat olleet kaikki sellainen asiat missä ei tarvitse ajatella mitään. Ja jutut, mitkä voi tehdä yksin. Rikkaruohojen kitkeminen, viime kesänä mustikoiden kerääminen, riippumatto, kirjat. Eilen kammettiin koko porukka iltaruoan jälkeen pyöräajelulle. Vaikka vähän väsytti, niin kyllä piristi ja ilmassa tuoksui jo ihan kevät. Monesti nollaan illalla pääni kuunnellen hetken Aamulypsyn päättömiä juttuja. Ne saavat hyvälle tuulelle ja ajatukset pois kaikesta muusta. Takuuvarmasti. Monesti nukahdan kesken kaiken. Lisäksi huomaan lupaavani helposti jotain "palkintoa", kunhan tästä selvitään. Niin itselleni kuin muillekin. Lauantai aamuna se on brunssi. Kiitos tämän viikon ponnisteluista. Ja vapaapäivä maanantaille. Pieniä juttuja mutta niin kannustavia.


Olisi kiva kuulla, mikä saa sinut jaksamaan?


2 kommenttia:

  1. Voi ihania kuvia ja tunnelmia :)

    Valoisaa loppuviikkoa sulle!

    VastaaPoista
  2. Pienikin positiivinen palaute saa jaksamaan ja se, että aina välillä muistaa kuinka asiat lähellä ja lähipiirissä ovat loppujen lopuksi hyvin 😊

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥