torstai 26. toukokuuta 2016

BRO [bru:] ja kuulumisia
Toinen kuvapläjäys Hilton Strandista ja sen ravintola Bro:sta näin alkavan viikonlopun kunniaksi. Kuvia on paljon, koittakaa kestää. Ihania yksityiskohtia oli kaikkialla. Eikä me edes ehditty syödä tuolla. Mutta kuvata ehdin. Blogiin sen sijaan en ole malttanut. Aurinko ja lämpö ovat pitäneet pihalla ja lasten käytyä nukkumaan, olen innostunut kipittelemään pitkin maalaismaisemia lenkkarit jalassa. Omenankukkia, syreenit, kielot ja kaikki ihanat kesän tuoksut. Yksi päivä yli lensi iso parvi joutsenia ja eilen pellolla loikki kaksi pupua. Puiden välistä kimmeltävä Saimaa, sekin näkyy reittini varrella. Aika koukuttavaa. Vähän niin kuin pihatyöt. Laajensin yhtä kukkapenkkiä ja onpa uusia istutuksia saanut tehdä talventuhojenkin tilalle. Kesä etenee sellaisella vauhdilla että päätä huimaa. Tulppaanit ovat jo kukkineet (viime vuonna olivat kevätjuhlan aikaan parhaimmillaan) ja ihanat omenankukat pudonneet. Mustikoissa on isot kukat ja viinimarjoissa jo raakileet eikä olla vasta kuin toukokuun lopussa. Raparpereista on paistettu kolme piirakkaa ja lisää tulee kaiken aikaa. Viikko koulua jäljellä. 

Ollaan vähän mietitty kesälomaa, mutta vielä ei olla keksitty, mitä haluttaisiin tehdä tai mihin reissata. Äsken telkkarista tuli ohjelmaa Tuurista ja mies tokaisi, että mennäänkin tuonne viikoksi. Vitsillä onneksi :D Tai niin toivon. Ollaan muutamana kesä kierretty Turun saaristoa, oltu Tammisaaressa ja käyty Hangossa, Raumalla ja Porin Yyterissä. Toissa kesänä Ahvenanmaalla. Ja tietysti ne perinteiset huvipuistoreissut niin Helsinkiin, Tampereelle kuin Kouvolaankin. Vuosi sitten pakattiin Italian lomaa varten.  Mitähän nyt? Onko teillä hyviä vinkkejä ja tiedossa kivoja kesäpaikkoja?


Kivaa alkavaa viikonloppua! Tämän kaatosadepäivä (teki niin hyvää) jälkeen taitaa taas paistaa. Tänään pitänee vielä tarkistaa, onko miehen valkoinen kauluspaita ojennuksessa. Miehen ystävä väittelee huomenna ja illalla on tiedossa karonkka. Ainutkertainen kokemus, luulen niin! Meillä on lasten kanssa perjantaimyyssit kotona. Toivottavasti kuninkaalliset ristiäiset näkyy vielä myöhemminkin Areenasta. Neidistä on hassua, kun vauva on ihan oikea prinssi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistäsi ♥