tiistai 31. toukokuuta 2016

ei se ollutkaan kotiviikonloppuIhan ensin joudun tunnustamaan teille, että huijasin (ettei yllätys paljastuisi), kun kerroin loppuviikosta meillä olevan lasten kanssa kotiviikonloppu, kun mies juhlii ystäväänsä. Kyllä, mies juhli ja niin juhlin minäkin ihanan ystäväni polttareissa. Blogiteksti oli luettu :) Matkasin perjantaipäivän junalla Turkuun ja satamassa meitä oli yllättämässä iso porukka morsiammen ystäviä elämän eri vaiheilta. Me ollaan aloitettu ekaluokka yhdessä, 27 vuotta sitten (apua!) ja ollaan toisten lastemme kummeja.  
Naurua ja liikutuksen kyyneleitä, skumppaa ja mansikoita, tanssia ja karaokea, poreita ja hemmottelua, aurinko ja meri. Nopsaan menneet 23 h merellä. Viking Grace on kyllä kiva laiva. Uusi, siisti ja hiljainen! Harmittavan kaukana vaan meiltä. Ruoka buffetissa oli hyvää kuten aina ja taxfreesta olisi löytynyt niin Tomsin kenkiä kuin nyt ilmeisen trendikkäitä Superga:n tennareitakin. Sitä tosin en tiennyt, kun omani ostin joku aika sitten täältä Loftista. Sunnuntaina palasin kotiin väsyneenä mutta onnellisena. Päikkäreiden jälkeen jaksoi lenkkeillä kepeämmin kuin koskaan. Oli pakko kiskoa lenkkarit jalkaan, olihan morsiankin vetäissyt Naisten kympin polttariviikonlopun päälle. Kesän kaunein morsian olkanauhalla varustettuna tietysti. Muutaman viikon päästä jatketaan juhlia häissä.


Aurinkoa tiistaihin! 
Ehdin tehdä aamulla jo hieman töitä ja ennen kuin menen iltavuoroon, aion istua hetken auringossa. Huomenna on jo kesäkuu!


2 kommenttia:

  1. Ihana yllätys ja ihanat kuvat <3 Taisi olla aika ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ihana reissu ja tyytyväinen morsian!

      Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥