torstai 12. toukokuuta 2016

siis wau mikä Hilton
Kerroinkin jo, että viikko sitten olin työkavereideni kanssa virkistäytymässä Helsingissä. Ja ihan tähän alkuun todettakoon, että kaikki ollaan maksettu ihan itse. Ehdotin tytöille, että yövyttäisiin jossain vähän paremmassa hotellissa ja muutaman vaihtoehdon pyörittelyn jälkeen varasin meille huoneet Hilton Strandista. Olin aiemmin nähnyt joitain kuvia vast'ikään remontoidusta hotellista ja kuvissa se näyttikin ihanalle. Ja sitä se oli! Ihan kymppi. Meillä oli muutama tunti aikaa syödä jotain ja laittautua illan rientoja varten. Napattiin keskustasta salaatit mukaan ja syötiin ne tuossa hotellin edessä, meren rannalla ja auringosta nauttien. Huoneet olivat aika isoja ja kivasti laitettu. Omastani oli näkymä kanavaan. Hassu yksityiskohta oli vessassa soiva musiikki, jonka sai onneksi pois telkkarin sammuttamalla. Kaikissa meidän huoneissa oli myös kylpyamme. Se olisi ainakin meidän lasten suosikki, samoin aamulla kurkkaamani lämmitetty uima-allas ylimmässä kerroksessa, merimaisemilla ja aurinkoterassilla. Ihastuin hotelliin niin, että meinaan puhua miehen pyörryksiin ja mentäisiin tuonne vaikka kesälomalla koko perheen voimin. Keskustaan oli lyhyt matka ja bussilla pääsisi kätevästi vaikka Linnanmäelle, joka sekään ei ollut kaukana.
Aamiainen oli oma suosikkini. Kaikki oli kauniisti esillä ja syötävää olisi ollut vaikka kuinka. Erityiskiitos siitä, että erityisruokavaliot oli huomioitu todella hyvin. Kaikki oli laktoositonta ja lähes kaikki myös gluteenitonta. Henkilökunta opasti kädestäpitäen mikä oli mitäkin. Helatorstai taisi vaikuttaa asiaan,  kun aamiaisella oli vain muutamia ihmisiä meidän lisäksi. Ulkona paistoi aurinko, ihmiset lenkkeilivät rantakatua ja olo oli kuin kesälomalla. Kevyt ja rentoutunut vaikka yöllä ei niin kamalan montaa tuntia nukuttukaan :)
Napsin kuvia tästä uudesta hotellisuosikistani on niin paljon, että teen oman postauksensa vielä noista kaikista muista kuvista. Ihania yksityiskohtia oli ihan joka puolella.

Mukavaa torstaita!


1 kommentti:

  1. Vaikuttaapa kivan raikkaalta! Kokeilemisen arvoiselta. Kiitos vinkistä! Tuija

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥