perjantai 10. kesäkuuta 2016

perjantain pikaruoka



Vähän terveellisempää pikaruokaa tähän vapaapäivään. Pastaperjantain pastana oli koko Suomen sekoittanut avokadopasta. Ostin keväällä Hanna Gullichsenin keittikirjat Safkaa skideille ja 400 g. Molemmista ollaan testattu ruokia ja kaikki on ollut ihan tosi hyvää. Ja ohjeet niin yksinkertaisia, että joskus olen epäillyt voiko tästä tulla maistuvaa. Ja aina on tullut. Jauhelihakastikekin sai uuden, paremman mauan sen aina samanlaisen omani rinnalle. Ihan loistavaa! Ronkelit lapset eivät tietenkään maistaneet tätä tämän päiväistä versiota, joten jäipähän itselleni vielä huominenkin ruoka. Todellista pikaruokaa, kun aikaa ruoan valmistumiseen meni pastan keittämisen verran.



Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Olin jo tämän ihanuuden unohtanut, kerran kyllä kokeilin...
    Ihkua viikonloppua Melukylään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli eka kerta kuin tein just ohjeen mukaan ja hyvää oli. Joskus vähän sovelsin ja se ei yleensä kannata ennenkuin on testannut alkuperäisen ohjeen 😃

      Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥