keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

turistina kotikaupungissa


Me ollaan lasten kanssa lomailtu omassa kaupungissa miehen tehdessä vielä tämän viikon töitä. Eilisen parturireissun jälkeen käytiin ostamassa vähän eväitä ja ajettiin sataman hiekkalinnalle. Siellä on iso hiekkalaatikko omien linnojen tekoa varten. Varsin synkät pilvet kiersivät Saimaata. Aurinko paistoi ja välillä satoi. Ihan koko päivän. Ja välillä paistoi vaikka satoi. Lapsista oli vähän jännittävää kiivetä sataman näkötorniin ukkosen jylistessä taivaanrannassa. Ihmeteltiin rakkauslukkoja ja katseltiin veneitä. Otettiin muutama kuva.

Sadekuuron aikana siirrettiin auto linnoitukseen (kyllä, tie on mukulakivinen ja varsin pomppuinen). Kehruuhuoneelta löytyi jätskiä ja ihanaa kakkua. Lounastakin olisi ollut. Herkkujen jälkeen kierrettiin linnoitus valleja pitkin kävellen. Ihania vanhoja taloja, kauniita takapihoja, jättikokoisia Malvoja. Ikkunoita, joiden sisään olisi tehnyt mieli kurkistaa. Kaupungin parhaat maisemat. Satama.

Tänään jatketaan lähilomailua omassa kaupungissa, kun suunnataan yhdeksi yöksi serkusten ja siskon kanssa Holiday club Saimaalle. Kassillinen herkkuja mukana ja illaksi viinipullo. Lasten nukkuessa voidaan kilistellä parvekkeella Saimaata ihaillen. Lappeenranta on kesäkaupunki ♥ ja lomalla on hyvä.


4 kommenttia:

 1. Ihania kesäisiä kuvia! Ihanaa iltaa. Kuulostaa oikein hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna! Kyllä meillä kivaa olikin ja aika vauhdikasta ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja kivalta kuulostaa! :) Olen itsekin monesti miettinyt, että mitä jos leikkisi turistia omassa kotikaupungissaan, tutkisi taloja ja nähtävyyksiä turistin tavoin, ehkä huomaisi jotain mitä ei ole täällä Helsingissä ikänsä asuneena huomannutkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti! Kivaa puuhaa ja varmasti jokaisessa kaupungissa on aina jotain uutta mitä ei ole ennen huomannut tai ehtinyt pysähtyä ihmettelemään :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥