sunnuntai 21. elokuuta 2016

elokuun kesäkekkerit


Elokuun kesäkekkereitä juhlittiin viikko sitten nuoruuden ystävien kanssa kahdentoista hengen voimin. Kahta pariskuntaa ja muutamaa puolisoa lukuunottamatta lähes koko jengi oli taas kasassa. Yksi ekakertalainenkin mukana. Samat vanhat jutut (jutut, jotka kerrataan joka ikinen vuosi), ruokaa, juomaa ja naurua. Toisia nähdään useammin, toisia vain kerran pari vuodessa, mutta aina on yhtä helppoa ja luontevaa olla yhdessä.
Tänä vuonna syötiin savukalaa, salaatteja ja juustoja. Pöytäliinan löysin Anttilan konkurssi loppuunmyynnistä ja se on itse asiassa verho. Hintaakin kokonaiset 5 €. Hortensiat napsin omasta pihasta, kuten joka vuosi ja pihlajamarjat käytiin etsimässä lasten kanssa. Voi olla, että sunnuntai aamuna jommalla kummalla meistä oli pääkipeä ja päikkäreiden tarve, toinen kipaisi lenkille ennen lasten kotiintuloa. Hauska ilta ja lisää yhteisiä muistoja. 15 yhteistä vuotta ♥3 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta että ystävyys on kestänyt noinkin pitkään.
  Hyvää sunnuntai päivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin ihanaa! Pohdittiin porukalla, ketkä olivatkaan "syypäitä" siihen että tutustuttiin toisiimme :) Ilo on myös se, että puolisot ovat sujahtaneet porukkaan luontevasti.

   Poista
 2. Ihanalta näyttää ja kuulostaa! Tuollaiset perinteet ovat parasta. Ja rouva siellä itse kauniina mekossaan, vai kuinka?

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥