tiistai 2. elokuuta 2016

pieni pala kesääPieni pala meidän kesää teille jaettavaksi. Pahoittelut, että en ole tänne malttanut tai ehtinyt. Kesäelämä on vienyt mennessään ja niin sen kuuluukin olla. Nyt takana on neljä viikkoa lomaa ja tämä vielä jäljellä. Loma on ollut täynnä ihania hetkiä ja retkiä. Hiekkaa, vettä ja aurinkoa. Kesän herkkuja ja serkkujakin enemmän kai kuin koskaan aiempina kesinä. Helle on hellinyt ja lapset uineet itselleen evät selkään.


Kuvia on satamäärin ja jotain on vielä tarkoitus jakaa teidänkin kanssanne. Tässä tällainen pieni alkukatsaus. Ollaan vietetty lomaa kotona, mökillä, Kuopiossa, Oulussa, Kalajoella, Kesälahdella. Veden lähellä ihan joka paikassa. Lapset ovat uineet Saimaassa, Kivijärvellä, Puruvedellä ja meressä. Kylpylässä ja hotellien uima-altaissa. Hienoa hiekkaa on kantautunut kotiin asti ja pyykkiä on pesty aina kun kotona ollaan oltu. Pakattu ja purettu ja nautittu. Kotona rymsteerattu varastoa, karsittu tavaraa ja hyllytetty lasten vaatehuone uudelleen. Ostettu tulevalle koululaiselle reppu ja vähän päivitetty lastenhuoneita.

Kivaa elokuun ekaa viikkoa! 
Vielä on kesää jäljellä! 


2 kommenttia:

  1. No ihan parasta on kyllä ollut teilläkin! Suomi-lomailu on kivaa ja vesi on ollut lämmintä! Ja Nallikarista tulee mieleen kivoja nuoruudenmuistoja...

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥