maanantai 2. tammikuuta 2017

Hyvää uutta vuotta!


Hyvää uutta vuotta! Ihana ajatus mielessä siitä, että syksystä (oli kyllä super hyvä syksy, kun saatiin nauttia lumisesta maisemasta lokakuusta alkaen) selvittiin ja nyt alkaa aurinkoiset pakkaspäivät.  Lumisetkin toivottavasti. Iltapäivällä töistä lähtiessä on pian valoisaa, kaupasta saa tulppaaneja ja kevät tulee kohisten. Viikonloppuna siivoilin hieman joulua pois ja kuusi, niin ihana kuin se onkin, joutuu sekin pian ulos. Tämän vuoden kuusi on ollut kyllä todella hyvä. Se on ollut sisällä jo kaksi viikkoa ja imee edelleen vettä kiitettävällä tahdilla. Tuoksuukin vielä ja karistaa ihmeen vähän. Nyt, kun luvattiin rapsakoita pakkaskelejä ja päästään lämmittämään, kuivuu kuusi hetkessä pönttiksen vieressä. Lapset lomailevat vielä tämän viikon, joten taidan jättää kuusen riisumisen heille. Kaikki aarteet kääritään silkkipaperiin ja jemmataan keittiön sohvan sisään, josta ne on taas ensi jouluna kiva kaivella esiin.

Mukavaa uutta viikkoa ja aurinkoisia pakkaspäivinä niin sinne kuin tännekin!


5 kommenttia:

 1. Täällä kuusi lähti tänään..niisk..niin kaunis oli, mutta meidän arjen luksus, siivoojat tulevat tiistaina joten heitä varten raivattiin tilaa ja nautittiin siitä kyllä kanssa yli kaksi viikkoa :)
  kaunista teillä siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän haikeaa kyllä, mutta tehdään tilaa keväälle :) Siivoaja on muuten paras päätös ikinä. Meilläkin käy ja entistä ilahtuneempi olin, kun täytettiin kotitalousvähennys"lappua". Ja kiitos!

   Poista
 2. Voi kun nuo tulppaanit näyttävät kivalta!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥