sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Kesän parhaat juhlat ♥Eilen juhlittiin taas nuoruuden ystävien kesken, kuten joka kesä viimeiset viisi vuotta. Tupaantulijaisista alkanut perinne kesäkekkereistä kokoaa meidät yhteen ympäri suomea ja toteutui nyt kuudetta kertaa. Jotkut ovat olleet paikalla ihan joka kerta, toiset aina kun ovat halunneet tai päässeet. Eilen meitä oli ihanan iso porukka, 14 henkeä. Ruokaa, juomaa, hyvää seuraa. Näin iän myötä kakkua ja kahvia ja juttuja vanhoista muistoista pyykinpesuun. Hulvaton jengi, niin helppoa ja mutkatonta yhdessä oloa. Tärkeitä ihmisiä elämässä ♥ Päivän sateen ja ukkosen jälkeen poutaantui ja kuivattiin terassi ja päästiin ulos syömään. Illan hämärtyessä sytytettiin kynttilöitä ja kaivettiin lisää lämmikettä. Suomen kesässä tarkenee peitoilla, villatakeilla ja -sukilla. Yöllä vieraiden lähdettyä kun malttaa siistiä enimmät paikat ja täyttää tiskikoneen, on pitkälle nukutun aamun jälkeen ihana herätä uuteen päivää eilisen muistot mielessä. Jälleen kerran ihanat juhlat!
4 kommenttia:

  1. Oi vitsit, miten ihanilta teidän juhlat näyttävät! Puutarhajuhlat ovat ihania ja sinulla on ollut kaauniit kattaukset juuri minun makuuni sopivat.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanan näköiset ja kuuloiset juhlat! <3 Kesäillat ja hyvä seura, niistä syntyy parhaimmat muistot :) Aurinkoista, muistorikasta viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥